JEWELS // FEMALE SIGN..

TASTY DAYS // ILLUM..

Uhhhh… det er jo ingen hemmelighed at jeg lever for at spise og ikke omvendt.. Så jeg er altid meget obs. på mad, nye ideer, kampagner og tilbud etc. Så da jeg modtog denne mail fra ILLUM – der tænkte jeg straks at det måtte kranen og jeg prøve af. Vi er ikke mad snobber så det skal være 4 stjernet Michelin restauranter at vi spiser på.. for det gør vi aldrig. som i ALDRIG. Men vi sætter stor pris på et godt stykke kød når vi skal hygge os. Mr. M´s kontor ligger lige ved ILLUM så han går tit derhen og shopper lækkerier at vi smovser i weekenden.
tastydays

Væk sanserne i ILLUM

En hel verden af lækkerier åbner sig, når ILLUM igen i år åbner dørene til de populære ?Tasty Days? for hele familien i dagene 31.maj-2.juni (næste weekend).

?Tasty Days? giver både store og små en enestående mulighed for gratis at smage på et udpluk af de lækre delikatesser, som ILLUM byder på. Så du får ny inspiration med hjem, som både udvider din horisont ? og smagsløg.

Slagteren fra Irma skærer gode bøffer af en oksefilet, som du kan få med hjem til en billig penge ? og du kan få et tip eller to med hjem til køkkenet. Der er også nye lækre Eriksen-saucer fra én af Sveriges førende kokke, som kan få englene til at synge.

Sommerens hit med veninderne kan meget hurtigt blive Amaretto (mandellikør), som smager guddommeligt af marcipan på flaske. Og ellers serverer Klein Wine vidunderlige vine (hvid og rosé) fra Argentina, som stormer frem som interessant vinnation.

Simply Chocolate overtrækker müeslibarer, mens du ser på ? et lækkert syn du aldrig glemmer!
Sv. Michelsen giver dig en bid af Island i form af islandsk lakrids, som har fået sin helt egen fanskare over hele verden. Og der er også is og chokolade, som har begejstret generationer af danskere.

Holm?s Bager har fuld gang i bageriet med frisklavede mini-jordbærkager, cupcakes og baguette. Og du får en gratis ?refill?, når du bestiller en kop kaffe. Og Bagels & Co giver dig smagsprøver på deres legendariske bagels, mens Valsølille giver dig smagsprøver på deres friskpressede juicer.

Vi glæder os til at opleve ?Tasty Days? sammen med dig ? hvis du har lyst?!

Venligst ILLUM

Jeg skal da klart forbi ILLUM når de har det – og jeg skal smage på ALLE deres smagprøver, der er ingen der kommer til at gå til spilde. Mums.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEWELS // FEMALE SIGN..