opfølgning // Depend nails..

OUTFIT // SKATER SALLY..

Min computer er tilbage (for now) så håber på at den overlever indtil videre. Så nu kan jeg lave outfit billeder igen… Yeaaaaaaaa. Oder way? Jeg elsker i hver fald at lave dem, mest for at se på de kiksede billeder at der kommer ud af det. HA! Lige nu ser mit outfit godt nok varmt ud, taget igår i betragtning. Jeg svedte seriøst steder der burde være ulovligt og svede. Adrrrr. 25,5 grad målte mit termometer i bilen. hyyyyl.

Jeg havde kæmpet mig helt hen til Fisketorvet, for at besøge STOF 2000… But guess what? Den er der ikke mere. Så var man lige ved at rulle rundt på gulvet af raseri da man fandt ud af det.. Der magtede jeg bare ikke mere. Grunden til at jeg kørte derud, var for så kunne jeg parkerer i P huset og ikke tænke over at krydse en vej, P bøder etc. Ja, det er en af ulemperne ved at blive kørt ned – man søger som regel hen til steder hvor man ikke skal krydse nogle trafikerede veje. Jeg bliver ærligt panisk og kan hyperventilere helt over det. I know.. Psychoooooo. Men det er altså bare noget der sidder så dybt i en, at det kommer jeg ikke til at glemme foreløbigt. Men jeg fik ikke det jeg søgte – så jeg måtte tage hjem igen. Øv!
SKATER SALLY
HELGE CRASHER MIT BILLED
LEO JAKKE
TRÆSKO DANS
ISABEL MARANT
NY CAP
RAYBAN
Sweatshirt LEE // Skirt SKATER SALLYTOO GOOD TO BE BASIC // Stockings SPANX // Sneaks ISABEL MARANT // Cap NY EBAY..

foto credit: Nansen.
Statisk: Helge 😉

4 kommentarer

 • Hvor er du fin 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Neiii… hvad er det for en vuffi ?

  Og hvad blev meldingen fra ham lægen som du blev undersøgt så grundigt af ? Hvis du altså vil dele det med os ? 🙂

  Rigtig god weekend og pinse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Nu kan det godt være du siger du har nogle spadser ben, og jeg har godt nok kun set dem i strømpe bukser, men kæft hvor har du altså nogle lækre stænger på de billeder her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 1.  / 2.  / 3. / 4. 1. / 2. / 3. 1. / […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

opfølgning // Depend nails..