BLUE OBSESSION..

FLYGTER FRA ALDEREN / ELLER OPSØGER SKØNHEDEN..

SMILE
I dag skal jeg for nogen noget crazy. Jeg skal ud og have min anden gang botox. Jeg fik for første gang for næsten 2 år siden. Men fik lyst til at gøre det igen. Jeg skal i næste måned noget helt vildt spændende og vil gerne måske snyde mine linjer lidt væk. Jeg skal nok løfte sløret for hvad jeg skal – Det er noget som jeg er vildt stolt over og i skal nok være med hele vejen, det lover jeg.  Så lige nu spiser jeg helt vildt sundt, træner og drikker masser af vand. hmmm.. ej det er også tarveligt at jeg ikke kan fortælle jer hvad det er. Men spejder ære at det snart bliver offentligt gjort.

15 kommentarer

 • Camilla

  Hvor får du lavet botox? Måske du kunne få lave en blogger rabat til din faste læsere, som også er 30-ish somre hmmm hmmm! Kan vi se før og efter billede? Overvejer nemlig kraftigt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UUUUUUUUUUUUD MEEEEEEEEEEEEEED DEEEEEEEEEEEEEEEEET……………..xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt, det er nemlig for nogle ret grænseoverskridende. Jeg gad godt selv. 30 +, men jeg er ikke sikker på, at jeg tør.

  Og hvornår løfter du sløret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Det er da skønt at blive gammel! Og du er jo stadig mega ung ifht mig ihvertfald.
  Nu har jeg sagt det man skal sige, så nu siger jeg det jeg tænker: tag mig med NU! Den lodrette rynke i min pande er så dyb man kan så gulerødder i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Synes Camillas ide er god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  I har da ikke brug for Botox!!!! 30+ come on – hvad vil i gøre når i bliver 40+ som vi andre…så græder i virkelig 🙂 krager og hænge alt muligt inkl åresprægninger føj og øv øv…..så drømmer i Jer retur til de lækre 30ere, og tænker åhhh hva’ PYT! just saying! Tør simpelthen ikke botox, men høhø gerne restylane fniiisss (yep tal om dobbeltmoral) – og jeg vil ikke ligne Bonny Tyler når jeg bliver 60+ no way! Glæder mig til du løfter slører Rixen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Janne.

   I know. Du har ret. Det er super skørt. Jeg kan ikke argumenterer for andet end mig selv- jeg trænger bare til at der skal ske lidt og få strammede lidt op i den trætte pande. Jeg har meget kraftig memik og får til tider ondt i hovedet fordi jeg bevæger panden så meget. plus jeg spænder i kæben. Det afhjælper migræne. Og det hjælper på mig. så derfor får jeg det 😉

   Den 10 Juni har jeg fået godkendelse til at fortælle om hvad der kommer til at ske. 😉 Wheeeeeee

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeeeeeeeeej Rikke, fortæl det NU!!!! Hader ventetid 🙁

  Btw. fatter ikke at du tør få botox!! – Og selvom jeg godt ved at det ikke tæller når du selv mener noget andet, men du behøer det ikke, du er jo stadig ung og smuk :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jeg har et godt gæt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nope, har knoklet r…. ud af bukser de sidste dage, og er lige væltet ind på sofaen!! – Meeen til gengæld står den nu på W tid hele weekenden, for jeg er græsenke. Er jeg fej hvis jg siger at jeg har glædet mig? 😉
  sender dig straks min mail 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE OBSESSION..