OUTFIT // LØRDAG..

MÅSKE MÅSKE MÅSKE..

READY FOR PORNO ;)

GOING TO A MEETING

SKIFERIE I VERBIER FEB 2013 071

I LOVE BRYGGEN
Kommer faktisk til at savne denne lækre pelshus fra FASHIONISTAS nu hvor Foråret endelig begynder og titte frem i små doser. Da jeg hentede Bella i børnehaven igår, rendte de rundt i sneakers og ingen jakker -blev helt glad. Så går vi grill tiden i møde og det er den bedste tid på året. Jeg elsker denne tid. Egentlig er jeg tøjmæssigt mere til hygge i striktrøjer, mere fordi jeg ikke går i shorts og korte textiler – og slet ikke nu hvor jeg har 5 ar på benet – men der bliver nok vist en masse langt boheme bomuld og silke her på bloggen. Men lad os nu se om vejret holder. Let´s hope.

4 kommentarer

 • Heidi

  Du er så fin med den hut, men nu er foråret over os og jeg bliver så glad i låget af sol og varme jubiiiii :O) Jeg glæder mig til at se dig i sommer gevandter, er sikker på jeg bliver mega inspireret. For jeg viser heller ikke så meget ben om sommeren..
  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   I know i know. Har haft totalt optur idag over at solen Skinnede så meget. Dog et minus når man er iført uld og termo jakke.. Flot Rikke. Skiftede dog med det samme da jeg kom hjem.

   😉
   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Har ikke set dig i andet end lange bukser, så ved ikke hvordan arene ser ud, men med bukser har du for vildt lækre ben!! 🙂 Altså altså hvad ikke hvad jeg ville gøre for sådanne stænger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tak søde Sabina.

   Det er nok også bare inde i mit hoved at den er helt gal. Man kan ikke vinde hvergang er det ikke det man siger 😉

   Så lange textiler til mig.. Men der er heller ikke noget galt i bomuld. 🙂

   Dejlig aften

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // LØRDAG..