NÅR VENTE TIDEN ER LANG..

MARKBERG MØDER CHRISTINA..

markberg2 markberg Christina Markberg_Christina_Bag_1699_DKK_2
Fine Christina fra Passions for Fashion – Har været så heldig at hun har fået lov til at designe sin egen taske for MARKBERG.. LUCKY GIRL.. Den hedder Christina Bag og rammer butikkerne den 20 april. Den kommer til at koste 1699 ,- hvilket er en meget fair pris for en læder taske med så mange detaljer.
Grunden til at hun syntes det kunne være sjovt at lave et samarbejde med MARKBERG var fordi hun længe havde ledt efter den perfekte taske (det kender vi jo alle godt) at hun kunne bruge til arbejde og der også kunne dresses op til “going out”.. Jeg syntes tasken er SÅ fin og ville ikke have noget imod at den hang på min arm. Den er sådan lidt Céline møder GIVENCHY, der møder Christinas design og tanker – med et touch af MARKBERG… #perfection er vist det rigtige ord..

Jeg skal klart sælge noget af BumBum´s legetøj på loppemarked så jeg kan få råd til en Christina Bag 😉

15 kommentarer

 • Sab

  Den er så fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det har hun virkelig gjort godt – lad os håbe hun får kæmpe succes med den 😉

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den er nemlig så fin!! Jeg kunne også godt tænke mig at eje den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja er den ikke bare perfekt.. perfekt i str. perfekt i farven, perfekt i design.. jeg VIL have sådan en taske… Julemand kom tidligt i år 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Den er så fin, jeg skal have den..:O) Skal på loppemarked 2. juni, i Gentofte. Så sælger jeg sgu alt møget, så jeg kan få en taske hi hi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er sgu sjovt, det skal jeg også.. 😉 samme sted samme dag…. shit jeg håber at jeg får solgt en masse ting. magter ikke og skulle retur med tingene… så vil jeg heller donerer det. UD MED LORTET..!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil også så gerne eje! 😉 Kunne ikke komme i tanke om hvilken taske det var den mindede mig om, men selvfølgelig er det da Céline.

  Klem, Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Fie.

   Ja tænker den minder om Céline – de har nogle træk at der er de samme. 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SYGT lækker den taske!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Øhhhhh ja… vi skal så meget have den 😉 Hvorfor er der ikke nogen der spørg os om vi vil designe en taske? 😉

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din sætning til sidst, Ikke dine nips ting eller dit tøj, men Bumbum’s legetøj. Er flad af grin, du for cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. nej da ikke mine ting 😉 Jo de skal også sælges, så jeg kan tjene nogle basse øre. Men mest Bella´s 😉

   Jeg har prøvede at skrive en kommentar på din blog ang. dine leggins du selv har syet – men jeg har kan ikke få lov til at skrive en kommentar… VERDAMT!! så du får den her:
   Ej hvor er de bare fine, vi andre må jo købe os til ting. sejt du bare kan lave det selv.. YOU ROCK

   😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig! Perfektion er det ord der bedst beskriver den taske! Jeg har virkelig lyst til at anskaffe mig den, for den er alt det jeg har ledt efter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja er den ikke bare fin… jeg er helt tosset med den 😉

   😉
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Som i virkelig. Flåede kassen op og inden i lå der denne skønhed. Jeg havde skrevet om den her.. MARKBERG der i samarbejde med Christina Dueholm fra Passions for fashion har lavet denne fine […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR VENTE TIDEN ER LANG..