Today..

EN FAVORIT DER SKAL I SKABET..

WON HUNDRED
Da jeg var forbi WON HUNDRED i går – der forelskede jeg mig i mange ting. Men denne sweatshirt med asymmetrisk snit, den skal jeg klart have ind i skabet. Jeg kan lige se den med læder leggins og et par sneaks til. Mumsi. Tror jeg ville vælge at tage den lidt oversize, så den ikke sidder for snævert og mister sin sådan lidt Loose, henslængt lækkert look…

– og godmorgen 😉

3 kommentarer

 • Birgitte Bovbjærg

  Elsker bare din stil 🙂 grønt og rødt sammen, havde jeg aldrig gjort. Men det ser vildt godt ud.
  Måske jeg skulle prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Uhh den er også fin, så kan da godt forstå du må eje :O) Jeg skal jo stor shoppe lørdag.. Der er så meget hos Black Swan jeg ville elske at iføre mit korpus i :O)
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser den bare lækker ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today..