KRONBORG SLOT..

ANMELDELSE // KAFFEKAPSLEN.DK

kaffekapslen
Fik for noget tid siden en mail fra Nicolaj fra kaffekapslen.dk – om jeg kunne være interesseret i at prøvesmage nogle kaffekapsler. De manglede en blog til at skrive en vurdering om produktet. Tænkte i kommer bare an, hvad Nicolaj jo ikke vidste var at jeg faktisk har arbejdet for Nespresso Pro, som er dem der varetager salg af Nespresso til firmaer/butikker. Så jeg har jo helt klart en mening om hvordan en kaffe skal smage.

Mærket jeg prøvede var ETHICAL COFFEE COMPANY . De laver kapsler til din Nespresso® maskine. Kapslerne fra Ethical Coffee Company adskiller sig ved at være lavet af stivelse og plantemateriale, som gør dem 100% biologiske nedbrydelige. Det vil derfor være en anden fornemmelse at anvende disse kapsler. Kapslerne findes i 9 forskellige espresso varianter, som alle skal laves i espresso-størrelse 40 ml. (tryk på den lille kop). Kapslerne passer til følgende Nespresso® maskiner: Citiz, Lattisma, Essenza, Maestria, og The Cube.

Jeg valgte at prøve en af hver smag, for ligesom at få det fulde billed af hvad hele produktet har at tilbyde. Pakkerne kommer pakket i 10 stk i små flade kasser, hvilket gør det nemt at stable dem i skabet – en ting der virker hjemme hos os er når tingene er praktiske.
En pakke med 10 kapsler koster 27,95kr – men lige nu kan du få en sammenpak med 200 kapsler til 499,- før 599,-

Kaffekapslen.dk er en hjemmeside som sælger alle mulige forskellige kapsler du kan bruge til din DOLCE GUSTO, ILLY, SENSEO, TASSIMO, kapsler til NESPRESSO maskine. Det gør det nemt og hurtigt at sidde på sit arbejde og trykke kaffen hjem så man er fri for at skulle ud i butikkerne. Hvis du bestiller før 15.55 så har du det dagen efter, det er ihvertfald det man kalder “Fast Coffee“..

Jeg var nok lidt skeptisk da jeg modtog pakken om det nu kunne leve op til min kaffe snob smag. Men jeg må sige at efter en tid hvor kapslerne egentlig havde vokset lidt på mig og jeg havde indstillet mig på at en sort kapsel ikke smagte som en sort jeg plejede at bruge – og det faktisk var den grå at jeg skulle gå efter for at få den smag ud af den at jeg ønskede – så fungerede det rigtig fint. De er lidt hårdere at presse igennem maskinen, men det er nok forskellen på plastik og metal der gør det. Men de skummer fuldstændigt på samme måde som Nespresso kapslen, de dufter ligeså dejligt af kaffe aroma og de smager herligt af kaffe. Jeg er jo en mælke pige, så der skal noget kraft i kaffen når den skal blandes så meget op – heller ikke der var der noget problem.

Jeg har aldrig selv forstået hvorfor at Nespresso skulle have lov til at have patent på kapslerne, indtil jeg kom ind i firmaede og så at det faktisk var der at deres største omsætning lå – og at det ikke lå i de maskiner og merchandise de solgte. Tilbage i August 2012 mistede de dog retten til at have patent på kapslerne – efter de havde sagsøgt ejeren af ETHICAL COFFEE COMPANY som er stiftet af Jean-Paul Gaillard – der tidligere var chef i NESPRESSO. Han har vundet rettighederne til fortsat at sælge sine kapsler så andre firmaer / butikker også kan få et ben inde for døren, når det kommer til at supplerer med god kaffe til slutforbrugeren.

Hvilket jeg er super glad for, det er ikke sidste gang at jeg køber kapsler igennem kaffekapslen.dk

  • Nestlé derimod tror fortsat på kampen mod kopivarerne og er skuffet over kendelsen og fortsætter kampen mod kopivarerne. Motivationen er ikke til at tage fejl af. Varemærket Nespresso udgjorde fire procent af Nestlés samlede omsætning i 2011 – i alt 3,6 milliarder dollar, hvilket svarer til mere end 21,5 milliarder danske kroner.

Det her er det frie marked, der fungerer, og det er godt for forbrugeren,” siger Jean-Paul Gaillard.

Så skal vi ikke håbe på at “kaffe mafiaen” endelig er brudt op og vi kan få lov til at købe vores kaffe hvor det passer os?

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRONBORG SLOT..