VERDENS BEDSTE // GLUTENFRI PANDEKAGER..

GLUTENFRI PANDEKAGER GLUTENFRI PANCAKES

Dette er opskriften på verdens bedste pandekager uden gluten. De tager ingen tid at lave og alle børn elsker dem. Det der er det gode ved denne opskrift er at du kan udskifte soyamælk med alm. mælk, glutenfri havregryn til alm. havregryn osv.

Opskrift på Amerikanse pandekager lavet på majsmel:

2 1/2 dl. soyamælk eller alm. mælk.
4 spsk majsmel eller alm. mel men bliver rigtig flotte gule på majs.
2 dl finvalsede glutenfri havregryn
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniliesukker
1 tsk citron saft (bruger altid den i plaskflaske)
1/2 tsk salt
1/2 kardemomme (jeg bruger det ikke selv, da jeg ikke kan lide smagen i det)

Mix Mælk og mel så der ingen klumper er tilbage. bland resten af det tingen i og lad dejen hvile i 15 min.

Smelt noget smør og put små klatter dej på panden – da der er bagepulver i “rejser de sig” og derfor skal man ikke lave klatterne for store. Steges til de er gyldne, men ikke for fuld varme – de må ikke få for meget, så bliver de kedelige i konsistensen.

Kan spises med frugt, sukker og marmelade, nutella etc. alt efter hvad man har lyst til. Min datter elsker dem, men frugter ryger desværre ud til højre 😉

Enjoy.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *