KOKOON AW 13..

SNEAKPEAK..

ZEBRA JACKET
Her er en sneakpeak på mit outfit fra igår. Var meget MSGM inspirerede og havde lyst til farve på kroppen.

Håber i har haft en god weekend. Min har været dejlig afslappende. Lidt hygge med venner og fødselsdag hos min veninde – nød solen skinnede på mig – nu hvor de lover snestorm igen igen.. ´amen hva´ sker for det…? Jeg drømmer om at iføre mig en af mine mange blazer jakker og et par sko der ikke har med uld at gøre. Jeg magter snart ikke mere af alt den kulde. Men det ser ud til at vi skal vente lidt endnu på den. Men indtil da… husk at tjekke ind kl 15.00 når STINE A konkurrencen bliver sat igang.

Dejlig dag søde piger.

XX
R

5 kommentarer

 • Wow 🙂 Glæder mig virkelig til og se resten af outfittet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Den er simpelthen SÅ lækkert den bluse og ikke mindst din styling her.! Og ja, hvad sker der for sne nu?! Det skal jo blive forår med sol og blomster… Arh…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg magter altså heller ikke mere… jeg har brug for lidt sol og nogle pæne blomster i haven ( ik at jeg kan pleje dem, men så bare så længe de lever) 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til at se dit fulde look. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOKOON AW 13..