DEL MIG // DEL MIG..

SKATER SALLY IS IN THE HOUSE..

SKATERSKIRT
Endelig er den kommet, efter flere måneders teasing på INSTAGRAM hvor TOOGOODTOBEBASIC har postet at Skater Sally ville komme i shoppen. Jeg har ventet og ventet som et lille barn til jul – og nu har jeg skyndt mig at shoppe den på mit Mastercard ( i ved når det er efter den 21 så bliver det først trukket måneden efter… fniiiis) But it´s true. Hvis der også er en skatertøs gemt i dig, så kan du finde den på shoppen her til 790 kr.

Skater Sally er en enkel, sort skindnederdel i super-lækker, tynd kvalitet. Netop det lette materiale gør, at den falder flot. De rå kanter passer perfekt til skater skirt-tendensen. Nederdelen er uden for og med elastisk talje, som sikrer et behageligt fit.

Modellen er perfekt med t-shirt, bluse eller skjorte stukket ned i – og kan bruges både med bare ben og strømpebukser. Det gør den til en favorit i garderoben året rundt.

15 kommentarer

 • Kristina

  Må.ha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Åååh hvor er den fed!!!! Den ryger fluks i kurven d. 1, så krydser jeg bare fingre for at den ikke er reven helt bæk til den tid. Hvad størrelse har du taget den i? Kan forestille mig at jeg skal have samme størrelse som du, men synes det er lidt svært at vurdere med sådan en model der skal sidde oppe ved taljen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg har taget den i en 36 – jeg vipper mellem 34-36 men vil ikke have sådan en til at sidde helt oppe i skridtet 😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Den blev fluks klikket hjem i morges, efter jeg havde læst dit indlæg. Er blevet mægtig glad for den anden nederdel (Miracle Molly), så denne kan også næsten kun blive en succes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Anette,

   Ej det er jeg godt nok glad for. Det var godt at du fik den klikket hjem, for jeg tror altså den bliver udsolgt snarest 😉

   Håber du bliver glad for den – dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Den er mega fin, men med kvindehofter, som er større en str. 40, så skal jeg ikke lige kaste mig ud i sådan en model. Måske en dag, når jeg er tynd igen :O) Glæder mig til at se dig i den.

  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tror mere det er hvordan man selv har det med det.. ikke ens str. det er bare et tal søde. Se på Kim Kardashian hun ligner ikke at hun holder sig selv tilbage 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er fandme fin!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Har købt den, skulle ellers til at tage mig sammen, det er sku svært. Mon jeg kan sige til manden at den har jeg haft længe??? glæder mig til at få den hjem til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ohhhh når det kommer til shopping, gælder ingen regler. Jeg ville ikke kunne leve uden den 😉 Jeg kan se min er på vej i posten.. wuhuuuuu Så skal vi være skatertøser.

   Juhuuuuuuu… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af 199kr den er mucko lækker i kvaliteten og passer bare godt til den casual stil med sneaks og skaterskirts at vi har pt. Den findes i en S & M jeg har taget den i Medium for at få den loose effekt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fra MSGM – den ville jeg style med et par læderleggins til party party – eller et skater skirt med sneaks til hverdag. Clutchen fra ACNE ville jeg bruge til når jeg skulle ud – eller i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fik ikke det jeg søgte – så jeg måtte tage hjem igen. Øv! Sweatshirt LEE // Skirt SKATER SALLY – TOO GOOD TO BE BASIC // Stockings SPANX // Sneaks ISABEL MARANT // Cap NY […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEL MIG // DEL MIG..