ENDELIG KOM DET I OVNEN // STENALDERBRØD..

PÅSKE HYGGE VED KLIX KOMMUNIKATION..

Igår var jeg til et event hos Klix Kommunikation hvor der var dækket op til hygge og søde bloggerpiger kom forbi for at ønske god påske – skal nok vise nogle billeder der fra snarest – så i også kan se hvad jeg fik med hjem som en lille påskegave.KLIX KOMMUNIKATION

VERO MODA JACKET

PÅSKE HYGGE
Leopard Jacket VERO MODA // T-shirt Reklame gave fra TLC – idet at HONEY BOO BOO kommer på TLC snart, derfor havde de sendt fine gaveposer ud. Måske der er nogen af jer der har set billedet på INSTAGRAM @rikkemay, helt vildt god værkstedshumor, men er blevet så glad for min A DOLLA MAKES ME HOLLA trøje, at den skulle luftes idag. // Silk skirt KOKOON // Jewels STINE A// Sneaks ISABEL MARANT // Bracelets APROSIO & CO..

Nå jeg vil få ryddet op for jeg får gæster idag. Min kære Pappi fylder 50år.. så jeg skal bage boller og handle ind til mad… Yes thats right.. jeg har mega unge forældre. De fik mig super tidligt og det gavner jo en nu når man selv får børn, for min datter kunne jo egentlig godt være mine forældres datter – det er set før, så de har alle meget gavn af hinanden fordi de ikke er for gamle til at hygge med musen. Jeg kan huske da jeg var yngre og jeg var ude med min far – så skulle jeg altid lige sige højt ordet Far så han ikke forringet min mulighed for at score en fyr, fordi han troede at jeg var på en blind date… 🙂 Men yes farmand fylder 50år og det skal fejres med noget god mad og en kold flaske vin senere.. Whisfull thinking.. den kommer nok til at stå på perle plader og X-factor finale.. vildt liv her i familien Danmark. Men så længe det er med familien så går det nok.. så kan jeg altid stikke af når de andre går i seng, så har jeg også babysitter… Det er sgu Win Win for mig.

Vi ses senere..

XX
R

16 kommentarer

 • Camilla

  Linket til jakken går til Veromoda. Er den derfra, er nemlig ret vil med den:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Mig der er stiv.. 😉 den er fra VM du kan få den på Nørrebrogade og Amagercenteret. Eller hvor bor du kan kan jeg forhøre mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Rikke,
  Tak for sidst. Hyggeligt at møde dig og sikke snakken gik. Vi kunne vist blive ved 🙂
  Jeg kørte forbi min lokale Vero Moda og hapsede jakken med hjem i xs.
  Har den på i dag og allerede har 2 af mine kolleger klikket den hjem fra hjemmsiden …

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det var så hyggeligt og se dig og det bliver da klart ikke sidste gang i vi to skal dele foto erfaring 😉 Fedt at du fandt jakken, håber ikke du fik en bøde 😉 Ha´en dejlig weekend og lad os snakkes snart igen..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Den jakke er altså fin, jeg skal da se om de har den i Holland :O) De har til tider ting vi ikke har herhjemme og altid til billigere penge – like.. Fedt med unge forældre, min mor fik også mig relativt tidligt, så vi råhygger.. Tillykke med papsi :O)
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja det er super dejligt med unge forældre – ung med de unge, du ved. Jakken koster 399 i DK og er mega fed i kvaliteten. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen hvor ser du fin ud! Elsker jakken 🙂
  Og tillykke med din far!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jakken kommer på bloggen imorgen kl 8.00 så kig med der.
   – og tak, kunne rulle i seng med alt det mad at vi har spist for at fejre hans fødselsdag 😉

   Sov dejligt

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker din jakke! Den er så lækker. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Schytte

  Nederdelen er for lækker, men kan ikke finde den på linket, som du henfører til – øv, øv!
  Der er ellers lige sådan én, som jeg står og mangler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af jer har skrevet til mig ang. min leopard bomber jakke.. Den er fra VERO MODA og jeg har købt den hos VERO MODA på Nørrebrogade til 399,-, der havde de […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG KOM DET I OVNEN // STENALDERBRØD..