PÅSKE JAGTEN ER SAT IND..

PARTY CRASHER..

SHREK AFTEN

SKREK PARTY VOL2

Det var slet ikke meningen at jeg skulle have været sådan en party crasher – men jeg blev inviterede til et glas vino og hvem kan sige nej til det? Jeg krudtet kraniet og uglet håret – så var jeg klar til en go gammel gang forfest. Det var super hyggeligt at være sammen med disse søde mennesker og man må sige at der blev underholdt. Dog blev det ikke sent, da jeg vidste at der også var en dag imorgen.. #skidesommertid #såskaljegopentimefør #lort
Jeg glæder mig sådan til den 4 April hvor vi skal ind og se SHREK i FORUM. Tror Bum Bum bliver henrykt over det. Men det varer hele 3 timer så jeg håber at hun kan holde sig vågen – og der er nok heller ingen børnehave dagen efter, for det starter kl 18.30.

Er der andre der skal ind og se det? hvis ik, så skulle i virkelig gøre det, det spiller kun i 3 uger og det skulle være fantastisk. Køb billetter her..

11 kommentarer

 • Dina

  Hej Rikke. Nu bliver jeg helt i tvivl. Men er præmieren ikke først d. 5 april? Får du forresten flere af de fine armbånd hjem igen… go påske. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Dina.

   Min veninde er med i stykket så vi skal ind og se det til snigpræmieren. Wuup Wuup 😉

   Jeg har stadig nogle tilbage. Hvis du kigger i shoppen – så kan det være der er nogle farver der frister 😉

   Dejlig aften
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ville SÅ gerne ind og se den, æv at det er så langt væk 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg kan godt skaffe gode priser på billetterne –
   Måske i kan gøre det til en kæreste tur 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Dejligt med en uventet fest – det er som oftest de bedste 🙂
  Skal med 2 stk nevøer ind og se Shrek d.14 april og vi glæder os allesammen.
  Drengene fik billetterne i julegave, så de har ventet længe på, at indløse gaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Uventet fest er altid den bedste 🙂
   Ej hvor godt, jeg er sikker på at i nok skal blive underholdt… Det bliver en super fed forestilling siger dem der har forstand på det 😉

   Jeg skal nok give en melding –

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg ville ønske jeg skulle derind, men min mor og jeg syntes de er mega dyre billetterne. Så vi droppede det igen, det blev 1500 kr for 3 (mere end mit budget er til 3 timers underholdning) Men er spændt på at høre din anmeldelse af stykket. :O)
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er også mange penge – men jeg fik dem i gave af Julie – så jeg glæder mig bare til et Free show 😉

   Hyggede i, i Holland?

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Fedt med Julie som veninde hi hi :O)

  Uhh ja, jeg lavede absolut ikke en flintende fis, andet end slappe af, shoppe lidt (alt for lidt) Manden fik jo motorcykel støvler, så nada til mor grrrr) og spiste mig tyk og fed, så nu faster jeg indtil juli, hvor jeg skal være TYND!!!

  H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Tak for svar 🙂 og hold op hvor er du heldig.. tag mig med 😉 Husk at give os en anmeldelse og masser af backstage billeder. Go dag. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg lover masser af billeder og en anmeldelse om stykket. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKE JAGTEN ER SAT IND..