KRYK MED KRYK PÅ

KIG EFTER // RAVN FUR KOLLEKTION AW13..

Ravn-AW13 Ravn-AW13 2 Ravn-AW13 3 Ravn-AW13 4 Ravn-AW13 5 Ravn-AW13 6 Ravn-AW13 7 Ravn-AW13 8
Jeg glæder mig SÅ meget til at vi kommer til AW13 – Der skal jeg klart på udkig efter en pels fra det nye danske mærke der hedder RAVN. Jeg har udset mig en sort pelsjakke i ged… mæææææhhhhh… Den er så smuk. Det er på tide at der kommer et pels mærke hvor man kan betale sig ud af det – uden at skulle ud i flise snak igen.. Det er da også bare møg lækre billeder at de har fået lavet. Man kan da kun føle sig en smule slap i kødet når man ser på hende den lækre steg.. ( so…) !!

De kommer i butikkerne til September 2013 – og kan købes indtil videre her hos hej hej..

13 kommentarer

 • Mette

  hahhaa enig mht. det med modellen men så igen- HUN ER 13- og så vi ikke alle sådan ud da vi var 13??:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Mette,

   Ja det tror jeg også hun er – plus så er der vidst noget redigering på den røv 😉

   Dejlig søndag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah d

  Hun er 21. Stadig svært at konkurrere med 🙂

  Jeg har bestilt den grå <3 lige pludselig må august gerne komme snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg skal også eje en derfra andet ville være mangel i garderoben.. 21år ja det er ved at være mange år siden.. tror endda ikke min røv så sådan ud… nederen.. tyngdekraften får altid fat på en.. ALWAYS… Men så er det jo godt at vi er sådan nogle søde piger .. whaaa 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hej Rikke,
  Fedt at du synes det er nogle gode billeder, det er altid rart at høre folks mening når man har knoklet hårdt for noget.
  God søndag til dig,
  MVH
  Modellen med den redigerede numse. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Olivia 😉

   Dejligt du læser med… Smil… Uden det er skal lyde forkert.. Men fuck en go’ røv du har … Tarveligt altså.. Efter jeg så dine billeder måtte jeg lige tjekke min egen røv… Og ærligt den ligner ikke din… Øv…!! Hvis jeg var en mand ville jeg inviterer dig på en dinner og en numse massage bagefter – men det er jeg desværre ikke 😉 så jeg nøjes bare med at nyde dine billeder istedet.

   Kys og tak for din skønhed lækkerlaks..

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ved du hvad priserne kommer til at være, og kan man forud bestille? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Anna,

   de kommer ca. til at ligge på en 5500kr men det er også en god pris på en pels… 😉 så vi må starte nu med at spare sammen

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Halløjjjj, er igang med opsparingen! Det er da til at komme i nærheden af, juhuuuuuu nu er vi nogen (øhhh mig) der er +40 og noget (ikke at det ændre på noget, altså jo det gør det, er så visssss, og så den der #pisselortejegfårlangepatter#tyngdekraft ØV!). Nå, men jeg har sagt at når jeg nu er ved at være sååå gammel, altså traver mod de 50 før det gør jeg jø, så er det tid til en pels! Og det skal være en af ovenstående! Jeg skal heldigvis ikke vise røv….hold op altså, hvem der bare var 20 igen, og såååå lækker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja hvad sker der for den faste røv #dødmedkølletilteenagepigermedfastebalder #grrrrrrrr Ja du skal da klart treate dig selv med en pels fra RAVN -den kommer i SEP. Men tro mig jeg skal nok sørge for at poste når de kommer i butikkerne 😉

   Ha en dejlig påske og yeahhhh for vi er lækre på den ikke 20 årige måde … (whaaaaa)

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg har tidl. skrevet om RAVN hvis du ikke har læst det kan du se AW13 billederne her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Runeberg

  Wuld like to buy this to my Butique in Finland. Write me pleace.r. Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRYK MED KRYK PÅ