MOR BESTEMMER // ALTID..

NEW IN // STINNE GORELL..

*Klap Klap Klap* i mine små hænder – fik lov til at købe disse to skønne STINNE GORELL ting fra AW13 kollektionen.. Jeg har ikke haft det af siden det kom med posten.. Det er jo inbegrebet det bedste af slagsen, og så MADE IN Danmark – det kan ikke blive bedre. Jeg undskylder på forhånd, for jeg kommer til at slide det på bloggen.. 😉 Hvis du ikke har nået at læse mit indlæg om STINNE GORELL så find det her..
LÆKRE STINNE GORELL STRIK STINNE GORELL HUE STINNE GORELL STINE GORELL GLOVES

Køb hendes produkter her og her – i bliver ikke skuffet. Der kommer billeder på bloggen hvor jeg har det på, så se med snart.

7 kommentarer

 • Heidi

  Nuiii hvor fedt, cool farve hutten har :O) Du får brug for det i disse kolde dage :O)
  God aften
  /heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker hue 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det skal jo ikke kun være Lilleper der har en hue 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Du bliver et dyrt bekendtskab…. Dagen efter at du havde vist det første indlæg om hendes lækre lækre ting, gik jeg ned i butikken for at se hendes ting (i Århus hvor jeg bor). De solgte desværre ikke bukserne og undertrøjen, ved du evt hvor de kan købes? Kan nemlig ikke finde dem online…. Blev forresten meget glad for ysl tørklædet som jeg købte, efter at du havde lokket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ann Cathrine.

   Det er en AW13 style, så den kommer til August ville jeg mene. Men jeg kan sagtens spørge hende hvem der har købt dem, når hendes indsalg er slut. så ved hun det.
   Er glad for at du kunne bruge tørklædet, det er jo meget spinkelt i forhold til feks. TOOGOODTOBEBASIC – men så kan man også bruge det indenfor, det er jo super dejligt at man ikke koger op på arbejdet i et kæmpe tørklæde. Nu kan jeg jo selv fryse på en sommerdag, så man skal ikke kigge på mig, for jeg har altid meget tøj på. 😉

   Jeg skal nok vende tilbage når jeg ved hvem der har købt de produkter du efterspørger.

   😉
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Hvor ærgeligt at bukserne først kommer senere, de kunne ellers være så gode lige nu i denne kulde. Har du andre ideer til lignende bukser? Men dejligt at du vil undersøge det, virkelig god service af dig 🙂 Undertrøjen er det så også en efterårs-ting?
  Du har ret i, at tørklædet ikke er så stort, men det er også så pænt, at man har lyst til at have det på hele tiden, og ikke kun udendørs. Det fra tgtbb mangler jeg stadig, det må blive i næste måned, da måneds budget vist er brugt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tell me about it, jeg har så meget overtrukket alle kontoer!! Grrrrrr

   Ville måske prøve en fra EMU de laver nogle lækre uld undertrøjer.

   Ja tørklædet er virkelig fint… Glæder mig til det bliver lidt mere varmt, så man bare kan have det på til en blazer.

   Natti nat.

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOR BESTEMMER // ALTID..