ER JEG DEN ENESTE DER SYNTES DET HER ER SJOVT?

INSPIRATION // STREETSTYLE..

STREETSTYLE2
Streetstyle
To perfekte sæt i min verden. Det ville være en meget god beskrivelse af mit tøj i skabet – så gælder det bare om at sætte det sammen det hele. Det 1. sæt ville være til “daily use” og det 2. perfekt til en aften ude en sommer nat. Eller hvis man var så heldig at komme til St. Tropez og danse til den lyse morgen, så ville jeg have dette sæt på.

Jeg føler mig inspireret 😉

2 kommentarer

 • Heidi

  Det øverste sæt måtte gerne bo hos mig :O) Jeg er ikke så flatterende i hvid (noget med en ekstra delle, ikke kønt)
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   neeeeeejjjj… ej sikke noget fiiis… Jeg er så sikker på du ser lexi ud … 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER JEG DEN ENESTE DER SYNTES DET HER ER SJOVT?