THE INSIDER KOMMER HJEM..

ER JEG DEN ENESTE DER SYNTES DET HER ER SJOVT?

Kyllinge ...hmmm..
For jer der ikke følger mig på INSTAGRAMrikkemay i har ikke set dette billed at Nansen sendte til mig, da hun var nede at handle.. Med teksten “Så denne og tænkte straks på dig” haha.. Det er satme sort humor. Men spørgsmålet er jo nok nærmere er dette et kompliment eller en fornærmelse, side hun tænker på mig 😉
Men sjov ser den ud og ja måske de skulle overveje hvordan de pakker deres kyllinge “pølser” fra nu af.

Så går turen mod Geneve lufthavn og hjem mod DK – jeg glæder mig faktisk og hjemme venter min mor og min nye toogoodtobebasic cashmere trøje ( den kommer på bloggen ) på Bumbum og jeg. Mr M er blevet i Verbier han får 4 venner på besøg. Lad os bare gætte på at den ikke kommer til at stå på varm Chocolat chaude og skiløb på børnebakken. Tror bare vi aftaler at de næste mange dage der snakker vi ikke sammen. Tror heller ikke det er muligt for når han er sammen med sine venner bliver hans franske tydeligvis meget bedre end hans danske… (møgunge)… Whaaaaa…

Men det bliver dejligt at komme hjem til jer og kunne lave nogle ordentlige indlæg.

Home sweet home.

12 kommentarer

 • Heidi

  Griner næsten højlydt, er på job så må hellere skjule det lidt. Men jeg syntes det er sjovt. :O) God ide, blot ikke at skulle tale sammen. Så kan I også nå at savne hinanden lidt, mens han hygger med gutterne. Så kan du hygge med Bumbum. :O) Glæder mig til at se trøjen..
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja er det ikke sjovt… haha 😉
   Ja nu må vi se om der bliver kontakt mellem ham og jeg – snakkede med ham før og det lød som om de havde det sjoooooovt…. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis hun har taget det billede mens hun var ude og handle, så vil jeg nok sige den pølse der, er værre en heste-kødsskandalen, altså pga. datoen 🙂
  Men ja den er sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. ja det havde jeg slet ikke set til at starte med. Men hun må have taget det for langt tid siden ellers er det bare en joke? Who knows med hende.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha, hvor fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineLee

  Det er da hylende morsomt – og en lille smule ækelt at tænke på, at nogens skal spise den ;-0

  Håber det var en dejlig ferie i Verbier selvom du desværre ikke må stå på ski – stakkels dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ahhh endelig kommet hjem, sidder og slapper er og er helt flad på energi. Det er et super sjovt billed, hold fast jeg hylede af grin da jeg fik billedet.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Hahahaha nej jeg er helt flad af grin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jo det er da mega sjovt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   😉 smilede også da hun sendte den til mig.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Åhhh griner….haha, det er da humor :-)))) Tak for grinet! Og en fin blog forøvrigt, du giver mig virkelig et smil på læben…eihhh, det er SÅ skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   😉 Godt jeg kan få dig til at grine… Så er min misson da opnået 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE INSIDER KOMMER HJEM..