LIFE // DO THEY..?

TJEK TØSERNE ROCKING AMAZING AMY..

AMAZING AMY
Se det fine indlæg fra TOOGOODTOBEBASIC om AMAZING AMY – det bedste tørklæde EVER! Men mest af alt for mig at blive sat sammen med disse skønne tøser, hvem bedre at dele blog plads med end dem. Læs det her..

Dejlig aften til jer der ude – jeg er så mentalt udkørt.. Det har været en hård dag på messen. Jeg må sige at jeg har været svær at begejstre ang. Nye kollektioner – men CUSTOMMADE vandt klart mit hjerte. Det er noget jeg ikke har set før fra dem af og det rammer bare mig helt perfekt. Glæder mig til at det kommer i butikkerne.

Xx
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIFE // DO THEY..?