NEW IN // SO CUTE..

OUTFIT // LEOPARD THEME..

NEW BITCH FOR CANDY

SARAH FRANCHES KUHNEndelig kom min Sarah Franches Kuhn kæde til mit kamera, det har også kun taget over en måned nu. Den skal helt klart med ud og vises frem på messen idag. Det ser super tjekket ud når man går rundt med kameraet – det ligner pludselig en eksklusiv accessorie..

Min veninde fra Fyn kiggede forbi – hun var et smut på sjælland så jeg fik hende til at snupse nogle billeder af mig. Gik efter casual cool men ikke på den der sweat måde, mere jeg er henslængt og jeg har ikke tænkt over mit tøj idag.. (NTMS – NOTE TO MY SELF) ALDRIG ta´grå strømper på igen, det får ens ben til at se endnu tykkere ud end de er i virkeligheden. Men elsker min GANNI silkekjole i lyseblå med hvide prikker. Den er A-snittet så dejlig rummelig at have på. satte den sammen med en strik trøje for at tone den der “girly” stil lidt ned.
GANNI DRESS
H&M TREND COAT
ZARA LEOPARD HAT
H&M TREND ANGORA
OUTFIT // Jacket H&M TREND // Angora Knit H&M // Dress GANNI // Strømper H&M (Woow for første gange) // Leopard Hat ZARA // Bag CELINE TRIO // Leopard shoes DOLFIE..

10 kommentarer

 • B

  Fed hat! Det er garanteret én du har haft længe (og jeg kan glemme alt om at finde i Zara?). Mht strømpebukserne; tror du ikke det er det dér kabel agtige mønster (jeg er ikke så velbevandret i mode termerne ;o) som giver benene et “tykt” udseende. Jeg får sådan lidt mormor associationer når jeg ser sådan nogle. Altså sådan en mormor med vand i benene og støttestrømper agtigt, du ved. (Jeg har dem selv og de er varmere end de “almindelige” strømpebukser, så jeg går også med dem….). For jeg synes altså ikke du har tykke ben….
  God dag til dig!
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej B..

   Hatten er fra sidste år i Barcelona … Jeg er top glad for den.

   Du har ret ang. Det med strømperne – også rimelig træls at jeg altid går med sorte også prøver jeg EN dag at ta’ grå på også ligner det LORT!!! Never again…!

   😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Det ligner IKKE lort!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ohhhh tak 😉 Man er nok selvkritiskt.. (girl thing)…

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er pænt misundelig på den kamerakæde – den skal dælme da flashes på messen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Den er også TOP fin,
   Men meget tung “must man fandme sagen”

   Men et rigtig show off piece …. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hejsa Rikke.
  Hvor meget har du givet for din fine kamera kæde? Og hvilken “model” er det du har valgt, og er det så bare sort og stort, for ja tak, sådan en må jeg også eje som erstatning for min canon-rem 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Louise.

   Det er super deluxe modellen den til tunge kamera’s 😉 du vil elske den – du skal bare vide den er ret tung.. Men er meget fin.

   😉
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Du er så inspirerende Rikke, fed hat.: Ej hvor gad jeg godt gå med hat, men det klæder mig desværre ikke.. Du har inspireret mig til at blande tekstilerne, og mønstre. Så tør nu kaste mig ud i forskellige farver også jojo, jeg gi´r den gass smiler.

  Lovely dag, håber den bliver fantastisk.

  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er godt søde, man skal bare lad alle regler flyve og glemme alt om hvad hovedet siger – mix alt hvad du kan.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // SO CUTE..