GARDENIA // TILLYKKE..

LIFE // DO THEY..?


Really? Det er ihvertfald noget at jeg prøver på ikke at gøre, men man kan jo ikke løbe udenom hvad trended er på det givende tidspunkt, det er jo også en del af det der skal dækkes.. men jeg vil ihvertfald gerne prøve at ramme nogle andre vinkler..
Og nu starter modeugen så er der jo klart mere mode sprøjt på blogs’ne – jeg kan godt lide og leve i nuet og se på det der er fysisk nu, men det holder mig nu ikke fra at lurer lidt på de kommende textiler.

XX
R

2 kommentarer

 • Kristina

  En del blogs der minder lidt om hinanden poster rigtig meget af de samme ting fra events og kollektioner, men heldigvis synes jeg også at bloggere (i hvert fald dem jeg følger) er gode til at lave poste en masse indlæg der har mere personlighed…. Så nej, helt sandt er det vist ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Kristina.

   Selvom jeg har været i branchen i mange år, så selvfølgelig nævner jeg det – men syntes ikke det er den vinkel jeg vil tage. Det skal mere være i nuet – når tingene er i butikkerne, så kan folk der læser med forholde sig til det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GARDENIA // TILLYKKE..