VERDENS BEDSTE // JULEKALENDER..

OUTFIT // ANGORA VS LEATHER..


Så kom MIRACLE MOLLY i brug, den ved jeg at jeg bliver uendelig glad for, dette er virkelig et item at der er så meget DUO glæde i, for dem som har spurgt på hvordan den er i størrelsen, kan jeg sige at den er størrelses svarende- ingen slinger i valsen.
Det der er fedt ved den er at man kan både dresse den ned til hverdag- som jeg har gjort, evt med et par sneakers- og hvis jeg skulle ud til dinner ville jeg bruge en blazer jakke, en printed T-shirt og et par evt. Isabel Marant (stilen) med kilehæl – hvor hvis man skulle ud og danse ville jeg sætte en lille “fræk” top til, et par stiletter, lidt kæder og en fed Clutch.
Strik H&M TREND // Flats STEVE MADDEN // Strømpebukser SPANX // Leather Skirt TOOGOODTOBEBASIC..

3 kommentarer

 • Kia

  Wow, et fantastisk sæt! Begge ting er på min ønskeseddel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg er også rigtig glad for begge ting. Strikken er meget lille i størrelsen, jeg er gået en op, for at den ikke sad for stramt. 😉 og MIRACLE MOLLY er bare fantastisk, jeg er SÅ glad for at jeg har købt den, kan kun anbefale den.

   Go’ Mandag
   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] oldschool) // T-shirt PROMOD // Pants H&M TREND (de er på udsalg nu i butikkerne) // Shoes STEVE MADDEN // Bracelets APROSIO & Co // Necklace Gave fra den søde Katja der har skin skønne blog lige […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE // JULEKALENDER..