OUTFIT // CHEAP SKIRT..

I LIKE // NATALIA DALBEM..

beat-bracelet beat-bracelet2
Hvor fint og enkelt er det armbånd lige? Det hedder “BEAT BRACELET” fordi det ligner ens hjerterytme når det bliver målt på sygehuset. Jeg er helt dårlig med det og det er egenlig okay i pris 60$. Du kan finde det her og læse lidt om hende og hendes design her

2 kommentarer

 • Heidi

  Ej det er simpelthen så fint, så et sted på nettet, en historie om en hvis barn var hjerteopereret, og det sidste diagram med barnets eget hjerte, havde han fået tatoveret på sin arm. Så smukt. Men dette armbånd er jo fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Heidi,

   ja, er det ikke bare fint fint… 😉 Jeg ønsker mig det også, så måske endag pryder det min arm… eller din 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // CHEAP SKIRT..