TOO GOOD TO BE BASIC // I LOVE

WHEN NATURE GOES WILD..


Jeg står og kigger på naboens æbletræ og kan simpelthen ikke forstå at der 1. stadig hænger æbler på træet 2. at der kun hænger på den ene side… Hmmm… mon der er nogle begravet under den side med æbler som ligger og giver gødning til at træet holder fast på de gamle æbler.. det er et mysterie for mig (og andre) for selv når der er sne, er der fortsat æbler på træet..! Mon man burde ringe til politiet og få dem til at komme og tjekke jorden, det er godt nok en ambassade bolig der er der, så hvem ved om det er en gammel ambassadør der ligger og ulmer der? 😉 Tror jeg må over i nat og udføre lidt S.W.A.T mission….- men jeg vender tilbage med info om det mystiske æble træ.

4 kommentarer

 • Nønne

  Se nu er jeg jo blevet haveejer og dermed også den lykkelige ejer af hele 3 træer. Og det er simpelthen så smart, at i stedet for at købe treforskellige æbletræer, så køber man ettræ, der er podet med tre forskellige sorter, som typisk vil være klar på forskellige tidspunkter, fx sensommer, efterår og sent efterår. Mon ikke det er sådan et træ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Men der er jo æbler på træet hele året rundt.. De kommer på samme tid på begge grene – men forsvinder hurtigere på den ene side.. ??? Meget mærkeligt træ!!

   Du er blevet rigtig husejer søde 😉 fuck hvor er vi blevet voksne.. Jeg vil tilbage til Thomas Franks timer – hvor der ingen sure børn er!!

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nønne

  Æhm… Mine æbletræer er kun tre måneder gamle, så er ikke nået til noget af alt det sjove endnu. S der må jeg være dig svar skyldigt.

  Ingen sure børn? Der var VI de sure børn;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja, sagde du det – jeg tør stadig ikke tage glasset med den gule kant – med HC Andersens motiver 🙂 REMEMBER…??

   😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOO GOOD TO BE BASIC // I LOVE