STELLA McCARTNEY // RESORT SS13 ROCKS!!

OUTFIT // EQUIPMENT PYTHON SHIRT


Idag var en ?too do?(!) dag, der var mange ting der skulle “tjekkes” af listen.. Så afsti afsted med mig- jeg ville have noget på som jeg kunne bevæge mig frit og rart i hele dagen, men stadig med en form for “fashion” statement i øje, derfor blev det til min skønne EQUIPMENT skjorte i Python print.. Dog ved jeg ikke hva f….. der sker med mig og silke eller om det bare er mig der er i stødet, men når det bliver koldt, så smyger tøjet til min krop på en helt klaustrofobisk måde.. Har prøvet det der spray form man kan købe, der skulle gøre at man ikke klistre til sit tøj, men det virker jo ikke en “hat?fis”… Så er der nogen der har en ide? Vasker jeg det forkert..? Hjælp (mig)…. (!)…

H&M Coated Jeans ? Ala dem kan købe på Nelly’s her // EQUIPMENT Python Shirt i stil med min kan købes her // MUNDERINGSKOMPAGNIET Biker Leatherjacket // FALIERO SARTI Cashmere Tørklæde // SAMSØE & SAMSØE Boots- i år har de lavet dem med lys sål og kan købes her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STELLA McCARTNEY // RESORT SS13 ROCKS!!