FUN // WALK WITH ME..

OUTFIT // COPENHAGEN 2300

Dejligt når man tager tøj på om morgenen og man føler sig lækker- for derefter at se billeder og opdage at det ligner man har adopteret ekstra fedt på hofterne… “Ohhh well” jeg skyder skylden på vinklen at billedet er taget i… Men jeg har taget mit nye COS køb på- en sweatshirt i gråmelange til 360kr- er faktisk ret glad for den, den er tilpas cool og low key så man kan sætte en EQUIPMENT silke skjorte, 60´s kassebukser, CONVERSE og man er totalt “Rock n´Roll” 😉 Prøver uden held at køre lidt “SIENNA MILLER” look… Men hun er altså bare sin egen…

H&M Jeans 50kr // COS Sweatshirt // EQUIPMENT Skjorte-Købt på EBAY 100$ // HÉRMES Armbånd 30 års fødselsdagsgave // CÉLINE TRIO Bag // CONVERSE Sko..

4 kommentarer

 • Louise

  Lækkert outfit 🙂

  Lige et spørgsmål, du viste et par palliet leggins for et stykke tid siden.. Hvordan ville du style dem? Både hverdag og fest? Jeg er vild med pallietter, men ved ikke lige hvordan jeg skal style det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg ville klart bruge palliet leggins til hverdag med en lang strik grov strik, et tørklæde og nogle army støvler. Til fest ville jeg hoppe i et par hæle og en silkeskjorte eller en top og blazer. ha´så lidt armbånd og acc´på, lad bukserne lave larmen og style med en ens farvede clutch.

   Jeg skal nok når jeg har lært at klippe billeder, lave nogle sæt 😉

   Håber du kunne bruge det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej 🙂
  Kan se der er en del at spare på de lækre skjorter fra equitment. Men hvad gør du så mht told. Bliver du ik snuppet i tolden?
  Tak for en dejlig blog – meget inspirerede.

  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   De er skønne de skjorter… Jo det bliver jeg nu… Grrrrr!!! Top træls… Men før blev jeg det ikke, nu tror jeg bare at de sidder og venter på pakker til Rikke..

   Men du vil elske dem, det eneste jeg hader er at vaske dem 😉

   Dejlig solskin

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUN // WALK WITH ME..