ACIE MY GURU // WHERE IT ALL STARTED..

OUTFIT // ANGORA BLEND & SHIMMER PANTS..


H&M TREND Angora blend // American Vintage T-shirt // Everyday Wear shimmer leggins fra H&M // VERY Jakke // ZARA støvler // TOOGOODTOBEBASIC tørklæde …
Mine shimmer leggins er kommet i brug, det er første gang jeg har dem på og vidste de krævede et par stramme SPANX strømpebukser inde under, så der ikke var søgang i balderne.. men de fungerede egenlig ret godt.. de gav ihvertfald lige det ekstra pift, på en højhellig Torsdag..!

Min VERY jakke kommer ikke så tit ud- har egenlig været skide irriteret på den jakke, fordi den var 3/4 på ærmerne… Syntes det var træls at man hele tiden skulle have en lang varm strik på, for at dække armene. Men jeg er nu blevet ret glad for den, eftersom jeg har købt nogle lange strik handsker og nu ved at jeg bliver holdt varm, når jeg har dem på.. Den har også lige et mere sofistikeret look med de korte ærmer, ved ikke hvad det er (!) for egenlig burde man føle sig helt snydt over man har købt en jakke uden ærmer, men der er sådan lidt Sienna Miller over den og hende kan vi godt lide … (Mums) …!

2 kommentarer

  • Lækkert outfit! Jeg er vild med alle farverne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Sofie, tusinde tak 😉 dejligt du følger med- det er jeg rigtig glad for at du gør..
      Ha’ en dejlig aften
      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ACIE MY GURU // WHERE IT ALL STARTED..