WHAT`S THE FUZZ ABOUT // MASON PEARSON

I WANT // SARAH FRANCHES KUHN..


Jeg har siden jeg fik mit kamera hele tiden gnistrede med øjnene hvergang jeg har kigget på den CANON strap der hørte med, da jeg købte det. Det passer bare ikke rigtig til mit temperament… Det skal helst være smukt i mit øje, når jeg nu har givet så mange penge for det- derfor gik jeg på jagt efter en pæn “strap” som ville pryde “CANDY” som jeg kalder hende.. 😉
Jeg faldt over disse remme fra Sarah Franches Kuhn, som designer efter ens ønsker- hvilken model, farve, længde “YOU NAME IT”

SFK- blev startede i 2011 i Brooklyn, NY. af tidligere “Teen Vogue Accessories Editor, Sarah Frances Kuhn. Lige nu består linien af hendes utrolige trendy og funktionelle Camera stropper. Alle items er håndlavet og af de fineste materialer i hendes Brooklyn studio.

Du kan købe hendes custommade straps her hos SFK

Jeg skal ihvertfald have lagt en ordre på min, så CANDY igen kan se “lækker” ud …

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT`S THE FUZZ ABOUT // MASON PEARSON