A BAG IS NOT JUST A BAG.

MY FRIENDS LIKE…


Jeg har rigtig mange smukke smukke veninder i min omgangskreds- og vi er faktisk alle meget forskellige, hvilket der jo kun er godt. Men ikke nok med at de er smukke, de er også super Trendy og har den ene lækre ting på efter den anden. Så har egenlig tænkt at jeg ville dedikerer denne “MY FRIENDS LIKE” til dem og til alle derude der har en ting de gerne vil vise frem. Så hvis du engang læser med derude, så send mig en mail med et billed og en lille beskrivelse om dette produkt.

Denne 1 gang vælger jeg at vise Kathrines item. Kathrine er denne type, der aldrig ville troppe op i et par joggingbukser og et par UGG støvler, ligegyldigt om hun så havde tømmermænd fra helvede- Nej hun er typen der kommer i små fine cardigans, top tjekkede ballerinaer og altid-som i ALTID har hun øreringe på og ikke bare dem som vi andre går med, som vi bader med, sover med og ja faktisk bare aldrig tager af. Nej de er helt specielt valgt ud til dette specielle sæt tøj hun har valgt. Hun er perfektionist til fingerspidserne og går aldrig på kompromis.

Denne uge er Kathrines pick, Glimmer snørresko fra Anniel. Disse sko ville være perfekte til min stil, da de passer godt ind til resten af min garderobe. Jeg ville ihvertfal blive super glad hver gang at jeg tog dem på. Jeg er heller ikke typen der går i høje hæle til hverdag, da jeg med mine 175cm egenlig er høj nok i mig selv- men når jeg skal i byen syntes jeg det er mest chick at have en lille hæl på, det gør altså også lige at man får de lidt slankerer ben. Man skal jo finde de bedste sider frem af sig selv… 😉
http://www.stoy-munkholm.com/anniel-scarpa-laminato-f-do-scatola-gomma-multicolor.html

Næste indlæg

A BAG IS NOT JUST A BAG.