HOSS16

 

Mit navn er Rikke May, men jeg bliver bare kaldt Rikke – ellers tror alle bare, at jeg er “hende designeren”, hvilket jeg jo ikke er 😉
Jeg er 32 somre, har arbejdet i modebranchen de sidste 10 år og har elsket hvert sekund af det (? ok ? måske ikke hvert.. men næsten!).
Jeg bor lidt udenfor København med min kæreste Hr. M og min 5 (1/2 meget vigtigt) -årige datter – “Bum Bum” kalder vi hende? Vi kæmper dagligt om hvilken beklædning at man skal iføres.. altså ikke min, men hendes… I Singapore, med min familie. Vi flyttede hertil den 28 Juli 2016. Vi ved ikke hvor lang tid, vi skal være her. Det kan være alt i mellem 3-5 år. Vi nyder vores liv her, hvor vi har langt mere tid til hinanden – og får set verden, fra en anden vinkel ; )
Tidligere har jeg bl.a siddet som salgchef/salgsansvarlig og har arbejdet med mærker som DAY Birger et Mikkelsen, Stella McCartney og mange flere, jeg har arbejdet med PR hos BEAUTY PR. Men lige nu, arbejder jeg på et lille projekt – men ellers er jeg “professional housemaker” som bankmanden kaldte mig, da vi skulle oprette en konto til mig. Såååååhh. Der blev jeg lige sat i bås ; )
Jeg håber I vil følge med.. 😉
xx,
Rikke
Contact mail Rikke@looklab.dk