EN GÅTUR IGENNEM NEW YORK..

ET OPKALD HJEMMEFRA OG EN HEMMELIG MISSION..

I GÅR VAR JEG PÅ EN MISSION sendt ud af en ven og det tog mig hele vejen op til TIMES SQUARE, et sted jeg normalt aldrig kommer. Jeg kan godt få hjertebanken, når jeg bevæger mig deroppe, da der er SÅ mange mennesker, det er jo helt crazy. Men hvis man besøger NYC så skal man klart se det, men jeg ville nok anbefale alle til at bruge mere tid i Williamsburg, DUMBO & TriBeCa, der er mere sjæl og det er ikke så stressende.

Men når det så er sagt, så var det meget rart med lidt puls, man falder nok lidt ned i gear hernede, måske lidt for meget😂 Så var det lidt sjovt at se en Dansker på storskærmen ved H&M og ikke hvem som helst. Selveste Helena Christensen💞 Hende har jeg altid været “toooooosssset med” som Morten & Peter ville sige det. Lidt Dansk i NY det skal man aldrig være for fin til og så en dansker der bor i NY, tæt på mig, det bliver ikke bedre.

Jeg gik faktisk hele vejen hjem derfra 7.5 km noget jeg godt kan mærke i stængerne i dag😂 I 2 timer snakkede jeg med min veninde Camilla, både på vejen derop og på vejen hjem, nogle gange er det godt lige at få vendt verdens situationen med folk der kender en, og ved hvor man kommer fra. Der er ikke så meget “fikumdik”, hun kan færdiggøre mine sætninger, før jeg selv når at afslutte dem. Det er til tider rart❤️

Disse dage har jeg lidt “hjemve” hvor end hjem er. Det er på sådan en mærkelig måde, og savner nok bare lidt et par dage hvor alt ikke skal være så kompliceret. Kender I det? Dage hvor man bare ikke har energien? At flytte til et nyt sted kan virkelig være drænende for en, nu har “spændingen” lagt sig og den virkelig verden bider en hårdt i halen til tider.

Camilla kender mig, hun ved præcis hvad hun skal sige, uden at tale mig efter munden, for hun skal nok sige når hun ikke er enig og det elsker jeg hende for, jeg hader folk der snakker en efter munden.
Jeg ved ikke hvad jeg vil med det her indlæg, nok bare lette mit hjerte lidt og sige, lige i dag, der er det bare ikke så fedt. Det kan jeg gøre, for jeg ved også at i morgen, der er jeg tilbage til den gamle mig.

Livet sparker dig ned – og hjælper dig op igen💞 Og det er nok DET, livet er. Det gør ondt og det føles også så pisse rart.

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GÅTUR IGENNEM NEW YORK..