HEADER PROBLEMER // KAN DU HJÆLPE..

LAD OS NU SIGE JEG HAVDE LAVET EN PODCAST..

HVILKEN EMNER VILLE I SÅ GERNE VIDE NOGET MERE OM måske har jeg lavet en podcast, måske har jeg ikke😂 ALLE Spørger ingen ved det – men hvis nu jeg havde, hvad ville i så gerne høre om?

Det er jo et helt nyt medie for mig, da jeg ikke er så god til at lytte til det selv, men det skal jeg klart være bedre til, så jeg søger inspiration til emner man kan tale om.. Jeg er godt klar over, man kan tale om ALT, men er der noget specifikt i gerne vil høre om, der er jo masser at tage fat i.

Smid mig en kommentar med dit spørgsmål, så tager jeg det op… HVIS jeg har lavet en podcast❤️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEADER PROBLEMER // KAN DU HJÆLPE..