MONTH OF MAY // DISCOUNT KODE ; )

JEG VILLE LYVE HVIS JEG SAGDE ANDET..

MAN SKAL JO IKKE VÆRE FALDT HELT AF TOGET for at opdage at I USA går det ikke så godt pt. For at sige det mildt, det går faktisk slet ikke særlig godt og nu har jeg fået så mange henvendelser fra venner, familie og rigtig mange på instagram der spørger, hvad vores tanker er om hele TRUMP og Iran situationen.

Well… Man skal som udlænding i et fremmed land, passe på med hvad man siger – og specielt på skrift. Mange lande tilkøber sig faktisk sådan et system der kan “scanne” alle folks meninger og færden på de sociale medier mm. så de kan følge med i “stemningen”.
I Singapore gjorde de det også, de havde enormt meget kontrol over lufthavnen feks. Så hvis nogen skrev dårligt om lufthavnen eller landet, så vidste de det med det samme. Dubai gør det og jeg er 99% sikker på at USA self´også gør det. Pænt fascinerende og også ret skræmmende.

Så folk kan altid komme efter en. Men ærligt I don´t really care. Jeg har en klar holdning til den beslutning TRUMP tog sidste weekend og jeg har også en klar holdning til hvordan jeg har det med at bo i USA og New York lige nu…

Det har jeg det faktisk ikke pisse fedt med. For Jer der ikke ved hvor jeg bor, så bor jeg i det område der hedder TriBeCa. “Triangle Below Canal Street” betyder det. Det er Lower Manhattan. Det vil sige min nabo er præcis der hvor tårnene stod. Man kan faktisk ikke komme tættere på end der hvor vi bor. M arbejder i én af tårnene på 55 etage og det gør jo ikke situationen meget bedre ; (

Det er som om man har set den film før ik? Fly + TriBeCa + tårne + kaos. Mange i udlandet vil nok tro at New York ER USA og for at gøre det nemt for dem selv, ramme USA hvor det virkelig gør ondt og hvor det allerede har gjort ondt. World Trade tårnene. Det er bare mig selv der skrupler og det er heller ikke sundt. Faktisk slet ikke!

Men når man har med en mand, der er totalt uden for pædagogisk rækkevidde, så bliver man bare lidt bange. For hvad gør vi så det her eventyr for, hvis man skal gå og være bange? Jeg føler ikke folk snakker rigtig meget om det, de tager det nok lidt mere roligt end jeg gør, og som min veninde sagde i går, hvis vores naboer i bygningen ikke panikker, så gør jeg det heller ikke og det har hun nok ret i.

I weekenden der tog vi til Brooklyn og var der hele dagen, bare for at være lidt væk fra Manhattan, og håbede på der var ingen i Iran der havde hørt om Williamsburg. Det område kan jeg altså virkelig anbefale. Hvis jeg var 30 år gammel og kom uden Bella, så havde jeg 1000% bosat mig der.

Sikkerheden er på sit max lige nu og der er mere politi end jeg har set længe. Jeg ved ikke lige hvad de skal gøre hvis der er noget der flyver, men det må man håbe de ligesom har styr på. Lige nu der må vi bare trække vejret dybt og håbe på det bedste.

Please pray🙌🏼

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONTH OF MAY // DISCOUNT KODE ; )