TING JEG HAR LÆRT VED AT BO I USA..

DEN PERFEKTE BRYLLUPS/FEST KJOLE..

JEG HAR ALDRIG fået så mange henvendelser ang. min kjole jeg blev gift i og for den der følger med her og på insta, har opdaget jeg har brugt den en del gange. Jeg går virkelig ind for man bruger det man har og da jeg både havde haft denne kjole på til DABS gala og en fest efter der, der kunne jeg stadig ikke forestille mig at blive gift i andre kjoler end denne.

Who cares den var brugt før, den er smuk, den er feminin, jeg ligner bomben i den og den sidder perfekt. Hvorfor skulle jeg så ikke bruge den?

Lige nu, der holder Needle and Thread udsalg og har man planer om et bryllup eller skal til bryllup inden for den nærmeste tid, så skal man virkelig slå til NU. De har 60% OFF på mange af deres kjoler og jeg har valgt 4 stk. jeg gerne ville have fingrene i hvis jeg havde budget til det. Jeg skal faktisk til bryllup den 5 Juni i DK, så tænker jeg måske alligevel skulle overtrække min konto og hoppe på en kjole ; )

Her er mine 4 favoritter💞
THINK OF ME SEQUIN GOWN // ROSMUND SEQUIN GOWN AVA GOWN // EMBELLISHED BOW CAMI GOWN..

HAPPY SHOPPING

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG HAR LÆRT VED AT BO I USA..