JEG KAN TRÆKKE VEJRET IGEN..

NÅR EN FLYTNING GØR MERE ONDT END MAN TROEDE DEN VILLE..

I GÅR VAR DET THANKSGIVING det kunne man tydeligvis mærke så snart man bevægede sig ud af sin lejlighed, og jeg ville lyve hvis jeg sagde det ikke gjorde lidt ondt i hjertet, når man hørte familier og venner grine og spise dejlig middag i lejligheden ved siden af os. Vi gik en lang tur (eller faktisk 11km), vi ville op og se MACY Christmas Parade og svinge forbi lagkagehuset for at købe lidt goodies, nu hvor vi ikke skulle fejre noget som helst. Vi endte med at droppe paraden for det var så crazy og der var så mange mennesker der, jeg var tæt på at få et angstanfald.

Vi spiste en frokost i SoHo på en pub, der var dejligt stille og ikke mange sad på restauranten. Der sad et par få mænd i baren og spiste alene. Jeg kunne ikke lade være med at tænke hvad der mon var sket i deres liv. Hvorfor sad de her helt alene når det var Thanksgiving og når man skulle være med sin familie og venner? Det kneb lidt i hjertet.

Vi snakkede om Bella´s fødselsdag og hvad hun mon ønskede sig der og i julegave. Hendes første respons var at hun ville bytte alle hendes gaver for at morfar og farmor kom tilbage og bare var sammen med os i 1 dag. Tårerne trillede ned af kinderne på mig og det var også helt okay. Hun så mig græde og kunne ikke holde det tilbage selv. Vi kiggede alle hinanden i øjnene, trak vejret dybt og sendte dem en tanke. Vi har alle lavet en aftale om at vi aldrig kommer til at være en familie hvor vi ikke snakker om dem – de kommer aldrig til at blive et emne der ikke må berøres, for det ville æde os op indefra. Som jeg sagde til Bella “STOR kærlighed – er også lige med STOR sorg” og det er også helt okay❤️

Julen er blevet en svær tid og jeg savner min far utroligt meget denne tid. Mere end jeg troede jeg ville disse dage, men der er bare et hul som føles så tomt i mit hjerte og julen gør det bare ikke nemmere. Flytningen til USA har været en virkelig hård en, nok hårdere end jeg troede den ville være. På mange fronter er New York slet ikke som jeg troede det ville være, så når man svæver lidt og føler man ikke helt ved hvor man lander hvis man falder, så gør det en usikker – og når man så lige smider en familie højtid oveni det hele, eller faktisk to, så får man bare savnet til Danmark.

Vi har stadig Thanksgiving her, og Bella og M skal først tilbage til skole og arbejde på mandag. Måske turen skal gå til Brooklyn i dag – Når Bella vågner så skal vi ud og dele vores Thanksgiving poser ud til de hjemløse her i vores område❤️ (LÆS MERE HER)

HUSK hvis du mangler en lækker December kjole, så har vi smukke af slagsen på MONTHOFMAY.DK

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KAN TRÆKKE VEJRET IGEN..