DET VAR IKKE LIGE PLANEN..

BABY IT´S COLD OUTSIDE..

DET VAR ENGANG ET SÆTNING DER IKKE BETØD NOGET Men det gør den virkelig i dag. I hele mit 37 år lange liv, har jeg altid haft det sådan, frøs jeg, så tog jeg en jakke på…. Så tog jeg en jakke på… Det mest normale i livet var, man bare tog den på.. For det var jo en selvfølge at jeg altid havde en jakke, og det har jeg stadig. Flere af dem faktisk og måske flere end jeg egentlig har brug for.. Siger min mand.

I går så jeg et hjemløst par, der sad på gaden i 0 grader. Han sad op og hun lå i hans skød og sov, de havde næsten ikke noget tøj på og hun havde ingen sko. Mit hjerte sank bare. Aldrig har jeg så lidt glædet mig til vinteren i hele mit liv og jeg elsker ellers striktrøjer og store tørklæder. Men når man ser hvor mange der lever på gaden her og ikke har nogle steder at tage hen, eller ved hvornår de får mad igen, så får jeg de ondeste sommerfugle i maven.

VI HAR DET VIRKELIG GODT I DANMARK det ved jeg måske godt er svært at forstå når man bor der, og man føler sundhedssystemet svigter big time, men kan bare sige, det er bedre at have et der er 80% og gratis, end INTET og du dør hvis du får kræft, for NO MONEY – NO DOCTOR.

Så hvis man ser en hjemløs på gaden, måske man bor i et område hvor man ser de holder til, så kig skuffer og skabe igennem, for du har 100% noget du ikke bruger. Gamle varme strømper din mormor har strikket, en trøje du aldrig fik på, skiundertøj du aldrig kommer til at bruge igen, for skiferie var ikke noget for dig. Et gammelt tørklæde, rejsestørrelse produkter, tandpasta, tandbørste, shampoo, sæbe, bind mm. Alt hvad du kan finde, lav nogle små pakker og giv dem det, det betyder mere end i aner, og måske endda redder liv.

Kys fra kolde New York

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET VAR IKKE LIGE PLANEN..