NEW YORK SIGHTSEEING // THE VESSEL..

SUNDAYS, PJ´S & REN AFSLAPNING..

STRIK H&M // KAPPE BLAIRE // JEANS H&M // STØVLER UGG // BRILLER RAYBAN METEOR..

SUNDAYS Vi har haft besøg i New York lige siden jeg vendte tilbage fra mine POP UP´s i DK. Vi har stort set ikke været alene siden før vi rejste til bryllup i Italien, så denne dag er brugt absolut til at være i PJ´s, spise masser af bacon og drikke litervis af kaffe og se serier. Lige nu der ser vi en mega spændende serie der hedder Jack Ryan, der får en op på tæerne. Jeg ved ik hvor i kan se den, men vi ser den på AmazonPrime, men tænker måske på Itunes måske har den. Vi havde alle bare brug for en familie weekend, hvor der ikke blev stillet de største krav til os, og derfor tog vi forbi The Vessel og nød solens stråler. Man ved aldrig hvornår de rammer her i byen. Den ene dag er det høj sol, den næste blæser det så crazy, så man ikke kan stå på sine ben. Man ved aldrig helt hvordan man skal klæde sig på – det skal man lige huske sig selv på, når man besøger byen. Ha´godt med tøj med, det er bedre at kunne tage på end ikke have nok med ; )

Om 5 dage der drager vi til Syd Afrika på vores livs anden rejse. Vores første var vores tur til Indien da vi skulle til bryllup, det var lige efter begge vores forældre var gået bort og vi ikke havde grint i rigtig lang tid.. Dette ændrede vores liv forevigt💓 Vi skal afsted med hele M´s familie (altså min familie også) jeg glæder mig til at kysse på elefanter, jeg glæder mig til at flyve i luftballon, jeg glæder mig til at spille spil i nattøj, jeg glæder mig til familie tid, jeg glæder mig til at være ét med dyrene og til at se verden med andre øjne.

Er der nogen af jer der har været i Syd Afrika, vi skal til det område der hedder Nyati. Det tror jeg bliver en KÆMPE oplevelse ; )

4 kommentarer

 • Anne

  Jeg har været på Nyati for ca 15 år siden. Det var det mest fantastiske sted – I kan godt glæde jer. Husk varmt tøj til de tidlige morgener og sene aftner – der bliver koldt.
  Kæmpe oplevelser – fantastisk smukt sted – den vildeste forplejning og det sødeste personale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.

  Jeg var i Sydafrika – og sjovt nok netop på Nyatis lodge – for 12 år siden. Det er en rejse og oplevelse, som jeg aldrig glemmer – I kan godt glæde jer. Mange ting har nok ændret sig siden, men mine bedste råd må være, at I skal huske varmt tøj til de helt tidlige morgener, hvor I “vågner med dyrene” i bushen, for det kan være en kold fornøjelse. Husk ørepropper hvis I bor i en af deres bungalows ned til floden – trods rangers og vagter, kommer nogle af dyrene helt, helt tæt på villaerne om natten. Det er ikke så nervepirrende som det lyder, men til gengæld larmer det 😉 Hvis I får mulighed for det, så tag med en af de fantastiske rangers ud på ATV-tur eller hesteryg. Den dag i dag forstår jeg egentlig ikke, at jeg turde noget af det (jeg var 17 år dengang), men begge dele vil for evigt være i min mindebog som noget af det vildeste, smukkeste og unikke jeg har prøvet. Rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Vi kan sagtens se Amazon Prime herhjemme, vi har ihvertfald også set Jack Ryan der.
  Kan også anbefale Fleabag & The Marvelous Mrs. Maisel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Uhhh dem må jeg se, tak for den anbefaling ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK SIGHTSEEING // THE VESSEL..