DET PERFEKTE PARTY SÆT

THE INSIDER GOES TO NEW YORK..

VI ER FREMME Jeg undskylder for den manglende aktivitet, men som jeg skrev for 1 mdr. siden, så trængte jeg lige til ro og til at fokuserer på Month of May, der tog det meste af min tid. Plus Bella har haft sommerferie siden den 13 Juni og man kan ikke være alle steder, og det er også bare helt ok. Så jeg trak lige stikket. Har i savnet mig?

Vi er ankommet til New York for 48 timer siden, Jer der følger mig på insta @rikkemay ved jo godt jeg er i live og ankommet, men tænkte jeg lige ville vise livstegn herinde også. Vi ankom til vores nye lejlighed og har boet her siden vi kom. Jov der var godt nok 200 flyttekasser der var blevet tømt på gulvet i alle retninger, men vi var her, vi var fremme og vi var sammen❤️

Vi har ikke set M i 1 hel måned så det var dejligt at blive genforenet. Man kan også se på billedet, hvor meget de har savnet hinanden. De kunne næsten ikke være mere viklet ind i hinanden 💞

Jeg håber i har lyst til at følge med i vores eventyr, jeg glæder mig til at vise Jer meget mere af min nye by.

XX
Rikke

5 kommentarer

 • Christina

  Jaaaa du har været savnet! Velkommen tilbage – glæder mig til at følge med i jeres nye eventyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leise

  Jeg har sjældent glædet mig så meget til at følge med i en andens liv, efter at du er flyttet til NYC 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Åhhh du er alt for sød, jeg lover at give updates så tit jeg kan ; )

   XX
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åhh velkommen tilbage og velkommen til NY.
  Jeg glæde mig til at du er kommet på plads og fået overskud så vi kan følge med i dit nye eventyr.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg glæder mig også til at komme på plads… og få mere overskud ; )

   XX
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET PERFEKTE PARTY SÆT