GÅÅÅÅÅ´MÅÅÅÅRGEN..

SÅ ER DER CROISSANTER I LUFTEN..

EFTER NOGLE INTENSE UGER hvor jeg ikke har lavet andet end at pakke kjoler, er jeg nu endelig joint M & Bella I Frankrig, hvor vores familie har hus. Jer der har fulgt med i mange år ved, jeg er her hver eneste år💞 Jeg elsker forandringer i hverdagen og i livet, men nogle gange der kan man godt bare trænge til “det samme som sidste gang“.

Vi er her til den 11 Juli hvor vi rejser hjem, det er på min fødselsdag men det er helt okay, jeg er ikke sådan en ‘Birthday freak’ at jeg skal fejres i flere dage. M har sågar ikke gave med til mig, så den skal jeg selv finde. Så Hey, jeg tænker en tur til Saint Tropez på gavejagt, så er der jo ikke noget der er så skidt, det ikke er godt for MIG😂


Jeg luftede min FLOW DRESS I print CAMILLA AMALIE da vi skulle ud og spise i går, jeg freaking elsker den kjole. Den har det fineste print og totalt sommerlig og sammen med min nye ROCHELLE Turtle halskæde, kunne det ikke gå helt galt🌸

Håber I har lidt solskin derhjemme og snart skal på ferie.

XX
R

2 kommentarer

 • Lykke

  Hvor lang lev. tid er der pt. på dine kjoler ? Ville være ærgerligt at få den, mens man er ude og rejse nemlig 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Lykke, alt der bliver bestilt i dag bliver sendt den 12 Juli ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GÅÅÅÅÅ´MÅÅÅÅRGEN..