MONTH OF MAY HOME POP-UP // SES VI I MORGEN??

GÅÅÅÅÅ´MÅÅÅÅRGEN..

Kuffert DELSEY købt hos KUFFERTTHOMSEN (ikke reklame)!
MY BAGS ARE PACKED AND IM READY TO GO Selvom jeg er det man vil kalde en rutineret traveller, så hader jeg stadig at pakke. Jeg er ikke typen der kan begrænse mig, for jeg hader er blive dikteret at skulle pakke let. Tak til AIR FRANCE og næsten alle andre flyselskaber for at sætte grænsen ved 23 kg. Det var derfor min kærlighed var så stor for Singapore Airlines, der måtte man have 32 kg med, for hvem kan helt ærlig også nøjes med 23?? Det var en joke for jeg er åbenbart den eneste der ikke kan nøjes med de kilo😂

Well, im leaving on a jetplane og jeg skal ned til Bella og min maaaan i syd Frankrig, hvor vi altid er hvert eneste år. I år er vi også en 20 mennesker der mødes af vores venner, så præcis copy paste og same procedure as last year James.   Vi flyver hjem den 11 Juli på min fødselsdag, dog skal vi henover Paris så mon ikke der falder en lille fødselsdagsgave af til mig😛

Mit ur ringede kl 3.45 da jeg har afgang kl 6.15, det er bare alt for tidligt. Men hvis man skal nå at tanke bilen og afl. den hos Europcar i den helt anden ende, så må man jo tidligt op. Kan godt mærke jeg har det som om, jeg lige er kommet fra byen. I wiiiiiiish😛 Heldigvis kan jeg sove på stranden senere, så går det hele nok.

Hvor går Jeres sommerferie hen?

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONTH OF MAY HOME POP-UP // SES VI I MORGEN??