MIT LIV I BILLEDER // SINGAPORE VOL. 1

ROGER OVER ORANGEHUSET..

DET ER JO HELT VILDT I kid you not. De har næsten pakket vores lejlighed på 7 timer. De kom kl 10.00 i morgens (det er jo Asia) og har næsten pakket alt ned på ingen tid. Plus de har koldt 45 mins frokostpause hvor jeg købt McDonalds til dem, de havde ikke selv mad med og sagde de bare kunne spise når de havde fri. Øhhhhh, NEJ!!! Det kan jeg love Jer for i ikke skal. Når man pakker hos Riksen, så får man sgu mad og vand – ja og slik & kage.

Vi har solgt rigtig mange ting fra, da det var på tide at skifte ud. Vi har haft dem i næsten 10 år, så er det også okay at købe nye møbler. Faktisk nogle af dem er 13 år gamle. Så vi har solgt lidt ud, beholdt lidt og doneret lidt. En god balance for stadig at holde fast i lidt minder, men også være åben for nye eventyr og gear.

</aDETTE ER IKKE SPONS hahahaha. I wish. Shit mand, sådan en flytning er ikke helt uden udgifter. Men det skal så også pakkes her. Fragtes til vores container, da de ikke må have den stående på vejen – så de skal kører med alle kasserne ned til hvor den står parkeret og så tilbage efter de andre kasser! Det er helt gak, men sådan er reglerne i området. Men det er en lang hård proces for dem, derfor jeg varter dem sådan op ; )

Så skal containeren hele vejen til New York på Mærsk Sophia, det tager lidt over 1 mdr. Den forlader havnen den 19 Juni her og ankommer start August. Så der skal vi stå klar til at modtage den og få pakket alle kasserne ud, så vi kan få skabt en normal hverdag derovre inden hun skal starte i skole start Sep. Meget hyggeligt at få noget tid før livet endnu engang går i gang ; )

Bellas værelse er helt pakket ned, så der er ikke mere at komme efter. Alt hendes legetøj er i kasser og venter på at møde hende igen, når vi står i den anden ende. Vi har doneret rigtig meget af hendes ting, for hun er 10 1/2 nu og har ligesom skiftet i hvad hun leger med, det er mere kreative ting hun laver, så er det bedre der er andre der kan få glæde af det💞

Jamen, man kan næsten sige Roger over Orangehuset. Tak for minderne, tak for alle festerne, tak for sorgerne, tak for hyggen, tak for at skabe os et hjem, tak for at passe godt på os – bare TAK!

Vi er klar❤️

XX
R

1 kommentar

  • lckn

    Man skulle næsten tro jeg flytter med så meget som jeg glæder mig til jeres nye eventyr… 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT LIV I BILLEDER // SINGAPORE VOL. 1