FRIYAY // WEEKENDENS PLANER..

MAN KAN KLÆDE MIG PÆNT PÅ..

JEG ER NOK LIDT TOM FOR ORD I DAG da min krop bare er helt brændt 😂 Jeg har seriøst danset hele natten, nogen vil måske kalde det ‘støvle dans’. Hold kæft en aften vi havde med alle vores venner i Singa. Det var bare en rigtig dejlig aften, som vi sent vil glemme.

Jeg har aldrig følt så meget kærlighed og varme fra så mange mennesker herude. Hvor er det bare et fantastisk crew vi har lært at kende, som alle er friske på at have det sjovt og give den bund gaaaas ; )

Nu vil jeg trykke på McDonalds Delivery knappen, sætte Modern Family på repeat og bare nyde det er søndag, og det er først i morgen vi skal begynde så småt at pakke ned og tage ting ned at væggene. Livet er sgu godt.

Og jeg kan ikke lade det gå ubemærket hen, at min kjolen var bomben, når man prøver at overshine sin enormt store klumpfod.

God søndag allesammen

XX
R

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIYAY // WEEKENDENS PLANER..