SIDSTE NAT UDE I SINGA..

ET BILLEDE SIGER MERE END TUSINDE ORD..

OHHHH LIGE I HJERTET DETTE BILLEDE Altså der er ikke noget ‘trist’ ved det, for hun er ikke ked af hun skal afsted, men for mig, når jeg kigger på hende, så kan jeg slet ikke lade være med at tænke på, hvor meget der er sket de sidste 4 år. Da vi tog afsted der var hun bare en lille skid, der ikke kunne tale engelsk eller lide at få hovedet under vand. Nu er hun en stor selvsikker pige, der svømmer som en delfin og har venner hvorind hun kommer hen.

Singapore did good. Det er der ingen tvivl om, byen har rustet hende til resten af livet, nok mere end hun nogensinde ville have blevet i Danmark. Hun er stadig mor og fars pige, og vil til hver en tid vælge os over hendes venner. Det er også okay, så længe det ikke fortsætter, men hun er virkelig en af de sejeste mennesker jeg kender. Klimaet har været rigtig svært for hende og rigtig svært for os at acceptere at hun har været så meget syg. Faktisk 5-6 dage om mdr. og det er virkelig alt for meget, og det er heller ikke fair overfor hende. Så nu håber vi på at alt bliver bedre, med skift af location.

Vi er tilbage på hotellet hvor det hele startede for os, for 4 år siden, hvor vi har 2 nætter før vi vender snuden mod Danmark – og hjem til familie og venner, der alle venter spændt på vi kommer ‘hjem’. I hvert fald lige for de næste 6 ugers tid. Men det er jo også bedre end ingen tid😛

Jeg bliver nødt til at lave en splitscreen med billeder af Bella fra hvor hun kom herud og nu. Så kan man rigtig se hvor meget der er sket❤️

Husk at kys det satans liv, årene flyver henover hovedet på os og den tid får vi aldrig tilbage igen.

Vi ses på den anden side

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE NAT UDE I SINGA..