SKAL DU TIL FEST OG MANGLER EN SOMMERKJOLE??

15 ITEMS DU IKKE KAN LEVE UDEN DENNE SOMMER..

MAYDAY MAYDAY SOMMEREN KOMMER man kan ikke komme uden om det og I har sikkert ventet lææææænge på den skulle melde sin ankomst. Nu tror jeg den er ved at være der og det kræver jo nye tekstiler i skabet❤️

Her er mit bud på hvad skal skal have i garderoben denne sommer:

STRIBET LANGÆRMER et kæmpe MUST i en garderobe, hvis I spørger mig. Man kan altid lave et chic sæt med striber. Styles med et par sorte bukser, en blazer og et par flats og du har ‘Parisien’ look. Tré chic.

SORTE BUKSER skal man have i sin garderobe. Det er én af de ting jeg ville pakke, hvis jeg skulle ud på en øde ø. Sorte bukser kan man aldrig gå galt i byen med.

SANDALER MED HÆL noget der pepper enhvert outfit op. Jeg elsker de er knald røde og ruskind har altid været én af mine favoritter👍🏼

MUSLINGE ØRERINGE Man skal aldrig gå ned på ekstra accessories og slet ikke når det kommer til muslingeøreringe. Disse her er de næste på min ønskeliste fra mærket ROCHELLE.

T-SHIRT man kan ikke undvære den perfekte t-shirt i sin garderobe. Specielt til under en blazer med jeans og et par hæle. Der er denne så fin.

RYGSÆK i min verden kan man jo ikke leve uden en rygsæk. Jeg hader at slæbe på en stor taske, så vil jeg hellere have den på ryggen. Det kan være enten totalt trendy eller mega skolelærer. HA!

BADEDRAGT jeg er blevet super afhængig af mine badedragter. Jeg elsker at man føler sig lidt mere dækket til, nu hvor alderen sniger sig op på en. Måske man skal gå efter en heldragt😂 Men indtil da, der er denne badedragt helt perfekt.

KAFTAN til at have ud over ens badetøj, når du skal sidde og spise frokost i St. Tropez og lige er kommet fra beachklubben CLUB 55.

SOLSKÆRM kan man næsten ikke komme uden om når man taler om sol/sommer/ispinde & grill. Jeg elsker denne Stranger Things X H&M i rød og hvid. Den har den perfekte kant, når man nu alligevel snakker om en solskærm, der virkelig er svær at style. Men denne pepper for vildt ens look op.

SOMMERKJOLE man kan ikke gå sommeren i møde, uden den perfekte sommerkjole i smukke prints.

STRANDTASKE jeg elsker looket med kirsebær, det giver den sødme og uskyldighed. Man kan aldrig få for mange frugter på ens items. Bare fruit-it-up!

TOP MED SPAGHETTI STROPPPER en top som denne, går både til hver og til fest. Dens simpelthed gør den endnu mere eksklusiv. “Less is more” spiller MAX ; )

SILKEBUKSER jeg er helt tosset med looket silkebukser gir, jeg misunder altid kvinder der kan gå i 100% silke outift, de ligner jo en million. Jeg selv ville ødelægge det med det samme. Det ser så eksklusivt ud❤️

FLADE SANDALER jeg elsker de her er i læder, det gør bare, de ser mere eksklusive ud. Så skal man heller ikke kimse af prisen. De skaber det perfekte look, da de har brede remme og totalt beach vibe.

SKULDERTASKE MED SIMILISTEN en ‘rigtig’ pige, skal altid have lidt bling i sit liv. Så hvis du styler dit outfit ned, så kan du altid peppe det op med en taske med lidt larm.

Håber du kan bruge nogle af de favoritter jeg har fundet ; )

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL DU TIL FEST OG MANGLER EN SOMMERKJOLE??