SAMME TID FOR 2 ÅR SIDEN..

TAK TIL ALLE DER KOM ; )

SÅ SÅ MAN LIGE MIG SMILE over solen og over salget og over at se Jer. Hvor var det bare så skønt SÅ mange af Jer var mødt op for at støtte mig og min venindes POP-UP SHOP ❤️ Det gør mig bare så glad 💋 Det var også bare perfekt at solen skinende som den gjort, det var jo totalt sommerkjole vejr.

Shoppen MONTH OF MAY er oppe igen I morgen, når jeg har fået talt lageret op, så endelig tjek ind i morgen når der er nye styles på lager.

KYS
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMME TID FOR 2 ÅR SIDEN..