10 TING OM MIG // JEG ER TYPEN..

NYE EVENTYR // OG TUREN GÅR TIL……

OKAY, SERIØST JEG KAN IKKE HOLDE TIL DET MERE det æder mig op indefra..! Jeg dutter ikke til hemmeligheder, jeg er sådan en ‘jeg-fortæller-alt-typen’ så når jeg ikke må dele med jer, så har jeg sådan en ubehagelig følelse i kroppen og den er ikke rar.

Jeg spurgte forleden dag hvor I troede vi skulle hen efter Singapore og der var RIGTIG mange gode bud, på hvor vores container tager os hen – når man beslutter at flytte fra ét sted og videre eller hjem, så er der rigtig mange ting der skal falde på plads og mange af dem, har været ude af mine hænder, så jeg har bare måtte sidde på mine hænder for ikke at skrive det til Jer og bide i min tunge for ikke at skrige det ud til hele verden.

OKAY.. VI SKAL TIL……. NEEEEEEEW YOOOOOOOOOORK🙌🏼 Så mange af Jer havde helt ret. Jeg fatter det stadig ikke, jeg er så fyldt op af glæde og varme i hele kroppen. Det er er MIN STØRTE DRØM som jeg kun havde troet jeg skulle drømme om og aldrig få lov til at opleve. Men jeg har verdens bedste kæreste og verdens dygtigste kæreste som alle omkring ham bare ELSKER og ser op til, så derfor er vi blevet spurgt om vi og M ville flytte mod USA for at sprinkle lidt stjernestøv over den del af verden også. Eller han skal, jeg skal ‘bare’ designe kjoler.

M har været så sød og sige, jeg fulgte ham til Asien for hans arbejde, så nu tager han mig til New York da det er min største drøm – det kan man virkelige kalde kærlighed og balance i et forhold. Hold kæft jeg elsker ham ❤️ (Just to be clear han er også pisse træls fra tid til anden .. Hahah) Men lige nu ELSKER jeg ham big time. ME LOVE YOU LOOOONG TIME.

Jeg har ikke måtte sige det og det har jo noget at gøre med arbejde og andre ‘voksne’ der bestemmer, og her mener jeg selvfølgelig M, jeg har klart været barnet i det her😂 HVORNÅR MÅ JEG SIGE DET? HVORNÅR MÅ JEG DELE DET? HVORNÅR MÅ JEG DELE DET??

Det måtte jeg så nu, hvis det stod til ham, så tror jeg nu gerne han ville ha´jeg skulle ventet, men nu var han træt af mig tror jeg, så jeg fik lov😀 Så familien Griswald er roger over and out i Asien. Mic drop.

Så guys, jeg håber I har lyst til at tage med på eventyr og opleve THE US OF A og følge med i vores eventyr til New York der snart skal ske. Vi flytter herfra den 14 Juni og efter der, der skal vi holde sommerferie i DK i et par mdr. så Bella kan være sammen med Mormor, meget vigtig ting – og så er det videre til byen der aldrig sover.

Så det eneste jeg har at sige, det er bare YAAAAAAAAY ; )

Kys og dejlig søndag allesammen💓

XX

R

15 kommentarer

  • Julie

    Niiiice! Kæmpe tillykke, hvor er det skønt for jer! Så er der heller ikke lige så langt hjem til mormor😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Brunebjerg

    Hvor spændende for jer…..glæder mig til at følge jer i New York.Held og lykke med jeres videre tur rundt i verden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elizabeth

    Eiiiiiij hvor lyder det fedt – STORT tillykke 😁😁😁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Ejh, hvor spændende! Dét glæder jeg mig dæleme til at følge med i! Hvor skal i bo henne, ved i allerede det? Jeg bor selv i udlandet, men er ved at få hjemve. Det har i ikke endnu?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Shit du er heldig. Det kaldes kærlighed ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Wuhuuuuu hvor fedt for Jer 🙌🏻 Det bliver et helt nyt og mega spændende kapitel! Og fedt, at det er et engelsk talende land, så Bella allerede har den fordel 😉 Vi tager snart hul på 3. år her i Atlanta – det er helt vildt at sige det højt. Til juli har vi præcis været her i 2 år – vildt! Men vi elsker det!
    Ønsker jer virkelig alt det bedste i NY.
    Glæder mig til at følge med, når I kommer “lidt tættere på” 😉 Pøj pøj… 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

    Det bliver spændende. Her er skønt til trods for Agent Orange. Husk nu endelig at sørge for at du får en arbejdstilladelse så du kan fortsætte dine fine kjoler.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Wauuu stort tillykke💕🙏🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du heldig 😍 jeg glæder mig til at følge med i NY ✌🏻🇺🇸

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Green

    Stort tillykke med det! Hvor er det spændende!! 💃🏻🙋🏽‍♀️😊 glæder mig til at følge med i jeres nye hverdag! 🙌🏻🙌🏻 Hvad er det M arbejder med? Hvilken branche?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihhh du udlever jo total MIN drøm. Ska vi bytte liv? 😊 Glææææder mig til at følge med

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christel

    Hvor feeeedt!!! Det bliver da så sejt! Glæder mig til at følge med og kan godt forstå du elsker ham bare en lille bitte smule ekstra i disse dage 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lckn

    Glæder mig åndsvagt meget til at følge jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lckn

    Glæder mig åndsvagt meget til at følge jer !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

    Jeg er en af dem der har fulgt med i årevis, før Instagram (hvor længe er det så?), men som aldrig kommenterer, og jeg vil glæde mig til at følge jer til NY. Jeg har ikke fået læst i noget tid, og kunne pludselig fornemme at det var besluttet hvad I skulle efter Singap, så jeg måtte lige gå tilbage og finde dette indlæg. 😀
    Det lyder rigtig spændende. Jeg tør bare ikke selv. Er tryghedsnarkoman på mine børns vegne. Og jeg VED godt at det også giver dem en kanon erfaring, men jeg kan bare ikke lide tanken. Min mand har ellers også et internationalt job, og resten af vores søskende og deres familier bor i udlandet, så det ville være nærliggende selv at bo ude i verden…
    Nå, men jeg vil glæde mig til at opleve det igennem dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING OM MIG // JEG ER TYPEN..