NÅR DAGENE TÆLLER NED // TIK TAK TIDEN GÅR..

NÅR NERVERNE SIDDER UDEN PÅ TØJET // DET ER RIGTIG SVÆRT AT VÆRE DEN DER FØLGER MED..

FIND EN DU HAR LYST TIL AT DANSE MED HELE NATTEN Der er så mange følelser på spil, når man skal flytte fra ét land til et andet. Der er endnu flere følelser for dén person der følger med, for man har intet at skulle ha´sagt… til noget… Okay, næsten. But you get my point. Jeg bestemmer ikke tempoet. Jeg bestemmer ikke hvornår vi flytter. Jeg bestemmer ikke hvor hurtigt det skal gå, når man skal søge om visum. Jeg bestemmer ikke hvem der skal pakke mine ejendele ned og shippe dem. Jeg bestemmer ikke hvor hurtigt det skal gå. Jeg bestemmer ikke hvordan jeg kommer derover. Jeg bestemmer ikke hvor meget det skal koste, eller hvilken rute jeg skal flyve… Der er bare rigtig mange ting der er ude af ens hænder, så det skal man lige forberede sig på, hvis man overvejer at flytte og man er sådan en type som mig, der bedst selv kan lide at bestemme😂

Der er mange ting der også er ude af M´s hænder, men han har dog mere at skulle ha´sagt end mig. Han er helt up front ved grænsen og har en bedre udsigt end mig, til hvor hurtigt tropperne de rykker. Jeg er den sidste der får informationerne af vide, jeg er den sidste der bliver spurgt om hvad jeg har af behov. Men når alt det her negative er sagt, så ville jeg ikke gøre det anderledes eller ikke gøre det. Jeg er så tændt på dette eventyr og jeg er klar til at se andet end Asien. Jeg er utroligt nok enormt træt af varmen og familien ikke har energi til at lave noget i weekenderne, når jeg står der som en hundehvalp og tripper for at komme ud og blive luftet. VUF!

Det har været verdens bedste eventyr og fuck hvor er jeg stolt af firmaet sendte OS herud og ikke nogle andre og hvor er jeg stolt af at M er så skide dygtig som han er. Hvis det ikke var fordi jeg ville blive så stiktosset på ham hver eneste dag, så ville jeg søge job hos ham, for han er virkelig verdens bedste chef. Han er diplomatisk (generelt) jeg er mere psykopaten i vores forhold. Han er altid i balance og som regel altid glad. Jeg er “99% af tiden” muggen og premenstrual. Jeg fatter ikke altid han kan holde mig ud.. Men jeg er også skide sjov (hilsen mig selv) og jeg elsker at grine med ham, for i vi den bedste kemi sammen. Der er heller ikke andre der kan gøre mig mere vred, men der er heller ingen i denne verden der kan få mig til at grine mere, og det er dét man skal holde fast i❤️Find en du har lyst til at sjæledanse med når bandet spiller op.

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen. Får du mulighed for at flytte ud, så GØR det. Men gør det med en der får dig til at grine som min kæreste gør😘

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DAGENE TÆLLER NED // TIK TAK TIDEN GÅR..