I DO // BARE LIGE FOR AT FÅ DET PÅ DET RENE.

NÅR DAGENE TÆLLER NED // TIK TAK TIDEN GÅR..

(Jeg elsker dette billede, det er fra vores første rejse til Bali❤️)

DET ER SLET IKKE TIL AT FATTE men tiden render ud for os, og jeg må sige, jeg render gerne med den. Jeg har virkelig ramt sådan et hul herude. Jeg kan ikke sige jeg har været deprimeret for det har jeg ikke, men jeg er virkelig gået ned i tempo. Jeg plejer at gå 7-10km hver eneste dag og tage til reformer 3 gange om ugen, få svømmet et hav af baner i poolen og virkelig været aktiv. Det er bare gået end af bakke siden jeg startede mit firma, energien har ikke været til det.

Der er SÅ meget at se til, jeg ikke har haft overskud til andet – men når Bella så er kommet hjem, så har jeg været ved at brække mig over at være i vores lejlighed, for jeg har været her hele dagen. Jeg burde ha´været bedre til at gå ud og sidde på en cafe eller i et kontorfælleskab, men har også bare prøvet på at holde udgifterne nede. Dem får vi rigeligt af den næste tid. Well, you live and you learn.

Men i dag, præcis, der rammer vi 1 mdr. tilbage i løvebyen – ikke mere, ikke mindre. Vi er så klar på at flytte og klar på nye eventyr – og jeg har hanket op i mig selv i dag, jeg har fået gået mine skridt som jeg plejer, så bliver jeg et bedre mennesker, det ved jeg bare. Både i mit sind og overfor min familie og så er alle jo glade 😛

Den 10 juni der kommer vores flyttefolk og pakker hele lejligheden ned, sætter den på en container til NYC, det tager ca. 2 mdr at sejle den satan derover. Så må vi håbe den ikke ryger i vandet😂 Det er jo set ske før, hvor folks ting ligger på havetsbund, fordi skibet har ramt uvejr og deres container er røget over bord. Det er altså bare mega synd, for der er jo så mange ting man gemmer på, af minder og historier fra rejser man har været på. Det er ikke ting der har økonomisk værdi, men den har sjæle værdi og det kan ikke erstattes i kroner og ører.

Jeg er dog lidt i tvivl, for jeg tror faktisk der er rigtig mange ting vi ikke kan medbringe af elektriske ting ; ( Alle vores TV´er, kedel, toaster, strygejern mm. det kører jo på en anden watt. så jeg tror vi skal ud og have helt nye ting. Det er lidt en bummer. Nu er elektronik ikke så dyrt i USA, men det er ikke det der tæller, det er udgiften ved at tabe værdi her – og udgiften ved at købe nye når vi kommer frem.

Er der nogen af Jer der er flyttet fra DK til USA, der har måtte skifte det hele ud – eller har I kunne tage det hele med og derfor sparet udgifterne på at skulle købe nyt?

Help a ‘brother’ out😂

R

3 kommentarer

 • Julie

  Hej Rikke, du kan sagtens købe en omformer. Det gjorde vi og brugte al vores køkkengrej mv. Vi gjorde det over 5 år og intet har lidt overlast/skade. Dog skal du nok investere i en ny støvsuger og nyt fjernsyn. Du kan finde en omformer (og alt andet) på amazon US (som bliver dit kommende yndlingsted at shoppe den kommende tid vil jeg gætte :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Er lige kommet hjem til DK fra en uges ferie i New York og må sige at jeg havde ikke det store held med min hårtørrer 😂 Havde selvfølgelig omformer stikket, men hårtørren kørte på seriøst nedsat kraft. Lyver ikke – men det tog 30 min. at tørre mit hår 😝
  Jeg tænker at du nok skal ud og kaste penge efter en hårtørrer ret hurtigt. Alt det bedste til dig og familien med den kommende flytning – NY er den fedeste by 🇺🇸❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Hvis jeres TV’er er nogenlunde nye kan de godt bruges i USA. Alt andet kan godt køre på en omformer eller transformer, men måske ikke ved hel styrke. Men hov, jeg skal jo flytte til sverige og skal af med både et TV og alle elektriske køkkenting:) ellers koster det ikke så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DO // BARE LIGE FOR AT FÅ DET PÅ DET RENE.