NY STYLE HAR RAMT MONTH OF MAY // THE ROCK PRINT..

HENDE HER VENTER PÅ MIG..

SNART JETTER JEG OFF hende her har jeg snart ikke set i en uge, og det begynder at kunne mærkes i hjertet. Hun er hjemme med M og de har bare fest og savner helt sikkert mig mindre end jeg savner dem. Det er også ok, for det er jo mig der er rejst væk for at arbejde. Men at savne og blive savnet er dejligt og jeg tror det er super sundt.

Hjemme venter mig, jeg skal hjem og sælge en masse af vores møbler og få ryddet ud, da vi har så meget ‘lååårt´. Det bliver noget af en stressende proces, men når det så er overstået så skal det nok blive mega godt. Vi tæller 24 dage tilbage i Singapore og man begynder at kunne mærke presset og man er klar til at få afsluttet det og lukket ned, vi kommer til at savne det helt vildt, men vi er nok bare trætte af at være sådan i limbo som vi. Mellem 2 steder, så nu tæller vi ned.

Nu vil jeg få noget søvn i morgen skal jeg forhåbentlig ud og ‘snakke med min far’ da jeg har booket tid hos en clairvoyant, hun hedder Rikke og bor i Gentofte. Nu må vi se, jeg håber på det bliver super godt. Måske han har nogle røverhistorier at fortælle mig ; )

Hvis der er andre der ønsker at booke tid hos Rikke, så skriv til mig, så sender jeg info. FYI jeg betaler selv mit besøg intet er sponset. Det ville bare være forkert i den situation 😂

Kys og nat fra Nordhavn

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY STYLE HAR RAMT MONTH OF MAY // THE ROCK PRINT..