6 BUTIKKER DU KAN BESØGE MED DIT BARN I NEW YORK..

VI HAR TAGET EN STOR BESLUTNING..

DET GØR NÆSTEN ONDT I HJERTET Når jeg skriver dette, og bringer lidt en klump frem i halsen. Men sagen er den vi har besluttet os for at forlade Singapore, og det har virkelig været en svær (en rigtig svær) beslutning, som har taget lang tid at komme frem til, da vi ELSKER Singapore, og det har været den bedste beslutning vi tog tilbage i 2015 for vores familie og vores forhold.

Vi har brug for at komme tættere på vores familie, og ikke skulle flyve 13 timer hver gang der sker noget i Danmark vi gerne ville deltage i og siden vores familie har ændret sig i antal på rekord fart, der har vi bare brug for at være tættere på dem vi holder af, både familie og venner.

Bella lider også rigtig meget i dette vejr, her er alt for fugtigt og hendes lunger kan ikke holde til det. Hun har ca. 9 sygedage om mdr. og efter hun har haft microplasma så er hendes helbred virkelig dårligt og det går ud over hendes skole og hele hendes velbefindende. Vi må tænke på hende og hendes fremtid og kan ikke holde til mere hun er så syg, når vi ikke kan gøre noget ved det andet end at flytte til et bedre klima. Helbred frem for alt.

Hvor rejsen går hen, om det er hjem til Danmark eller videre ud i verden det kan jeg ikke løfte sløret for endnu, men når vi sætter os på en flyver den 14 Juni mod Købehavn og rejser herfra med 700 kg bagage, hjertet fyldt med minder, fantastiske oplevelser og venskaber for livet, så bliver det alligevel med lidt ondt i sjælen, for vi er slet ikke trætte af Singapore  – og måske det også er den bedste måde at afslutte et eventyr på. På toppen, the best place to be!

Jeg lover at melde ud når jeg må løfte sløret for hvor vores eventyr og container tager os og vores ting hen❤️

XX
R

9 kommentarer

 • Lykke

  Er først nydeligt kommet på din blog, så hvorfor bor i egentlig i Singapore ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende søde du og kan forstå at især jeres barns helbred lægger tungen på vægtskålen. Håber jeres nye sted hvor end det er bliver lige så fantastisk et eventyr ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Måske en fremtid i NYC 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ohhhh ville det ikke bare være drømmen? Med mit held ender jeg nok tilbage i Kentucky.. Hahaha ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må ikke have været nemt, men helbred overuller jo alt – håber I får en dejlig hjemkomst og den lille kommer i bedring (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det gør det virkelig. Vi føler jo også det er vores ‘skyld’ hun bliver syg og det kan vi ikke leve med mere ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Årh det må have været en meget svær beslutning, men som du skriver, er det måske helt perfekt når I senere kan kigge tilbage på noget som sluttede på toppen. Jeg glæder mig til at høre mere om hvor I skal videre til 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   SUPER svær beslutning at forlade noget man elsker, men når man så ser sit barn lide, så er det ikke så svært. Man er aldrig gladere end sine børn💞

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 BUTIKKER DU KAN BESØGE MED DIT BARN I NEW YORK..