SOMMEREN MELDER SIG SNART // H&M FAVORITTER..

TING JEG TÆNKER OVER..

DER ER MANGE TANKER oppe i mit hovede, den står stort set aldrig stille. Det er både en gave men også en kæmpe udfordring for systemet når man aldrig holder ‘pause’. Jeg har gjort mig nogle tanker og dem har jeg skriblet ned her ↓↓↓↓

MINE TANKER:

Hvor ondt i maven det har gjort her i påsken, når alle har postet ‘HAPPY’ familiefrokost billeder. Min far gik bort sidste år i påsken og det bliver bare aldrig det samme igen. Sådan mange tanker er blevet sendt hans vej og tankerne om hvordan mit liv er nu, hvor han ikke er her mere til at ‘fylde’ den plads ud.

Hvor forfærdeligt det er med alle dem der er døde i Sri Lanka –  og ikke kun dem der var danske. Men ALLE. Verden er til tider et ondt sted. Der er også en familie fra Singapore der har mistet livet, en mor og hendes to børn. Faren var blevet i Singapore for at arbejde. Det er så trist, så trist. Jeg har sendt mange tanker til alle familier der og fældet en del tårer for dem.

Hvor tosset ham Rasmus Paludan er og hvor lang tid man kan frygte der går, før der er nogen der prøver på at ende hans liv, for hans uden empati udtagelser han kommer med.

Hvor chokeret jeg er over, hvor mange hjemløse der var på gaderene i New York, det gjorde virkelig ondt i hjertet. Bella specielt blev enormt påvirket af det og ville give penge til alle. I raised her good.

Hvor sørgeligt det er at tænke på, hvor lidt dage vi har tilbage i Singapore. Jeg kan mærke en knude i maven over vi skal forlade dette smukke sted – men også en følelse af nu har vi sagt A og så er vi også klar til B. Man har lidt mentalt givet slip på det hele. Nu er man bare i ‘limbo’.

Hvor meget jeg drømmer om at lave disse opskrifter Mie lige har postet, hun har seriøst ALTID de lækreste opskrifter hun finder/laver. Bliver helt sulten. Godt jeg skal have pasta/pesto i aften.

Hvor mange tanker jeg bruger på fremtiden. Både med livet, Month of May, flytning, Bella, vores familie, at jeg skal begynde at træne igen. Hvor lidt jeg egentlig gider at begynde at træne igen. Bare alle de små ting, de suser rundt i hovedet på mig. Jeg har så også haft rigelig tid til det, da jeg er vågnet kl 3.40 de sidste mange dage (tak jetlag).!

Hvor godt KOMBUCHA egentlig smager, det havde jeg ikke troet. Jeg er lidt hooked på det, og det er godt for mavsen og tarmfunktionen .. kan jeg mærke😛 Min favorit er den med hindbær smag. Min yndlings er dem fra ZEPPIN (det er dansk) og smager af sommer!

Hvor meget jeg drømmer om denne nederdel, den er bare alt for fin. H&M er så dygtige, det kan man ikke tage fra dem💞

Hvor meget jeg glæder mig til at se ‘Kørelærerne’ på TV2 som min veninde Louise har snakket om. Jeg kender faktisk den ene af dem, så det bliver meget sjovt at se og helt skørt, jeg ikke har set det før.

Hvor meget jeg elsker dette nattøj jeg har købt Lulu´s Drawer. Trøje HER bukser HER. Det er bare så fint og jeg har aldrig oplevet noget der er så blødt.

Hvor træls det er at Emily er SÅ smuk gravid. Seriøst, jeg havde jersey streetch på hele tiden, og hun danser bare rundt smuk og stylish. Dog under jeg hende det 100% det har været en lang rejse dertil at blive gravid – og så er hun bare lige så sød, som hun er smuk og sådan en personlighed vinder altid i livet💞

Hvorfor chokolade ikke er en frugt? Det er jo kakao der stammer fra en kakaobælg, der netop er en frugt. Så ville det da også give mening, hvis chokolade så var en frugt😛

Hvor meget jeg har jeg skal sælge af vores ting herude, der ikke skal med videre. Får helt stres ved tanken om alle de mennesker der kommer til at bede om mål og billeder af mine ting. Jeg hader at sælge ting, jeg har ikke tålmodigheden til det. Bliver så irriteret til sidst, jeg donerer dem væk. Det er så heller ikke det værste at gøre ; )

Hvor sjovt det var at lave fotoshoot med Jasper Living i dag, da vi tog billeder i et supermarked.

Hvor meget Jeg savner sæsoner, en strik, et tørklæde, blå himmel og hvide cotton skyer. Der er intet bedre end forår og man begynder at kunne tage noget af tøjet af… Som man siger 😛

FORÅR KOM AN💞

///

Det var lige lidt af det der foregår oppe i mit hovede – Er Jeg den eneste der tankermylder sådan?

XX
R

 

 

2 kommentarer

 • Kat

  Du er absolut ikke den eneste……
  Mit tanke mylder går på flg: jeg skal sælge mit hus i USA, købe en lejlighed i Malmø, sælge størstedelen af mine møbler, lære svensk, fragte en hund over Atlanten og efterlade 2 børn på College i USA. Og så skal jeg have styr på mit helbred der konstant skranter af stress.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mio

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMEREN MELDER SIG SNART // H&M FAVORITTER..