NEW YORK ROGER OVER AND OUT & VERDENS LÆNGSTE FLYVNING..

TILBAGE TIL HVERDAGEN..

SÅ ER VI RETUR Og en anelse rundt på gulvet, når man tænker på, der er 12 timers tidsforskel mellem Singapore og New York. Det er én af de hårde af slagsen. I nat er gået ‘okaaay’ men forventer en lidt crazy en af slagsen i nat, man ved bare den rammer på 2 dagen.

Min skridtæller sige, jeg gik præcis 1 km i går.. Hahahah. Det er nok meget sandt, vi lavede absolut igen ting da vi kom hjem. Vi lavede alle tre hver vores ting, iPad, news & single parents for mit vedkommende 😂 Hvis man har brug for en sjov serie så er Single Parents lige sagen.

Vi landede til mørk himmel og regn og det samme i dag da vi stod op, så vi skal ikke have det skidt over vi laver nada😛 Det bliver PJ´s og pasta med parmesan. De eneste tre P´s man har brug for i livet.

Hvad har i af frække lørdags planer?

XX
R

2 kommentarer

 • Tina

  Vi skal hygge i haven og lave bål 🙂
  Det må være hårdt med den tidsforskel !
  En dejlig lørdag til jer og en god påske ønskes herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej, det lyder godt nok også super hyggeligt. Det må vi desværre ikke her hvor vi bor, ellers havde vi gjort det ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK ROGER OVER AND OUT & VERDENS LÆNGSTE FLYVNING..